Семенюк Катерина Миколаївна
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»
Тема дослідження: Удосконалення технології м’ясних натуральних напівфабрикатів з використанням маринадів на основі рослинних олій.
Науковий керівник: кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Штонда Оксана Анатоліївна
Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2019 – 15.09.2023 рр.
ПУБЛІКАЦІЇ
Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:
1.Тези «Купажі рослинних олій як основне джерело поліненасичених жирних кислот» О. А. Штонда, К. М. Семенюк - збірник матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» присвяченої до 120-річчю заснування НУБіП України. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2018. – 299с.
Статті у наукових фахових виданнях:
1.Стаття «Вплив жирнокислотного складу олій на фізико-хімічні показники якості купажів рослинних олій» Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «SWord. Научные труди» № 52. Видавець і виготовлювач ООО «Научный мир», 2018. – 15с. Отримано диплом І ступеню.
2.Стаття «Структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів» Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «SWord. Modern engineering and innovative technologies» №5 (Частина 3). Видавець і виготовлювач Karlsruhe, Germany, «Sergeiva&Co», 2018. 135с. Отримано диплом І ступеню.
3.Стаття «Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів» Слива Ю. В., Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість» №4(111). Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 87с.
4.Стаття «Зміна технологічних характеристик натуральних м’ясних напівфабрикатів під дією маринадів на основі рослинних олій» Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «Новітні технології» №3(7). Видавець і виготовлювач Київ, 2018.- 110 с.
Патенти:
1.Патент на корисну модель №134474. Маринад на основі рослинних олій. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 27.05.2019.
2.Патент на корисну модель №134475. Маринад на основі рослинних олій. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 27.05.2019.
3.Патент на корисну модель №134476. Маринад на основі рослинних олій. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 27.05.2019.
Список публічних заходів, де брала участь
1.Участь у 72-ій Всеукраїнській науково-практичної студентської конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» присвяченої до 120-річчю заснування НУБіП України. - 03.04.2048р