Семенюк Катерина Миколаївна


Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дослідження: Удосконалення технології м’ясних натуральних напівфабрикатів з використанням маринадів на основі рослинних олій.

Науковий керівник: кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Штонда Оксана Анатоліївна

Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2019 – 15.09.2023 рр.

 

 


ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:

 

1.Тези «Купажі рослинних олій як основне джерело поліненасичених жирних кислот» О. А. Штонда, К. М. Семенюк - збірник матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» присвяченої до 120-річчю заснування НУБіП України. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2018. – 299с.

 

Статті у наукових фахових виданнях:

1.Стаття «Вплив жирнокислотного складу олій на фізико-хімічні показники якості купажів рослинних олій» Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «SWord. Научные труди» № 52. Видавець і виготовлювач ООО «Научный мир», 2018. – 15с. Отримано диплом І ступеню.

2.Стаття «Структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів» Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «SWord. Modern engineering and innovative technologies» №5 (Частина 3). Видавець і виготовлювач  Karlsruhe, Germany, «Sergeiva&Co», 2018. 135с. Отримано диплом І ступеню.

3.Стаття «Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів» Слива Ю. В., Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість» №4(111). Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 87с.

4.Стаття «Зміна технологічних характеристик натуральних м’ясних напівфабрикатів під дією маринадів на основі рослинних олій» Штонда О. А., Семенюк К. М. – Журнал «Новітні технології» №3(7). Видавець і виготовлювач  Київ, 2018.- 110 с. 

 

Патенти:

1.Патент на корисну модель №134474. Маринад на основі рослинних олій. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 27.05.2019.

2.Патент на корисну модель №134475. Маринад на основі рослинних олій. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 27.05.2019.

3.Патент на корисну модель №134476. Маринад на основі рослинних олій. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 27.05.2019.

 

Список публічних заходів, де брала участь

1.Участь у 72-ій Всеукраїнській науково-практичної студентської конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» присвяченої до 120-річчю заснування НУБіП України. - 03.04.2048р