Технологічний діалог: НУБіП переймає досвід Сумського державного університету в цифровій трансформації

4 липня 2024 року
03 липня з ініціативи та за участі проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олени Глазунової у форматі роботи робочої групи з інформатизації, автоматизації управлінських та організаційних процесів відбулася онлайн-зустріч із начальником Центру інформаційних систем Сумського державного університету Владиславом Хоменком.

Учасникам зустрічі були начальник навчального відділу Ярослав Рудик, керівник центру дистанційних технологій Максим Мокрієв, старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Віктор Андрющенко, асистент кафедри інформаційних систем і технологій Ярослав Понзель та аспірант 2 року навчання Андрій Пацьора.

Олена Глазунова на початку зустрічі окреслили коло питань, що на сьогоднішній день цікавлять її та команду у процесі роботи над автоматизацією управління освітнім процесом в університеті.

Владислав Хоменко презентував можливості автоматизованого комплексу, що вже тривалий час функціонує та продовжує розвиватися у інформаційній системі Сумського державного університету. Комплекс складається із понад трьох десятків модулів, які мають свою історію появи та розвитку. Увазі присутніх була представлена інформація про модулі, що формують розклад занять, підтримують роботу електронних кабінетів науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти. Окрему увагу було закцентовано на модулі, з яким працює відділ кадрів університету.

Учасники зустрічі поцікавилися та отримали відповіді на питання щодо особливостей розробки представлених програмних рішень, підтримки існуючих модулів у складі комплексної автоматизованої системи, використання кросплатформенних рішень.

Наприкінці зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олена Глазунова подякувала Владиславу Хоменку за допомогу та підтримку, а також спланувала наступні кроки у співпраці команд двох університетів.

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook