Колісніченко Дмитро Іванович


Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: «Нормативно-технічне забезпечення систем управління

безпечністю харчової продукції в умовах торгівельних мереж України».

Науковий керівник: кандидат технічних наук, доцент кафедри стантатизації сертифікації с.-г. продукції

Слива Юлія Володимирівна.

Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2017-15.09.2021 рр.




ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:

І. Опубліковані тези доповідей:

1.Тези «Аналіз процесу виконання вилучення та відклику харчових продуктів в умовах мереж роздрібної торгівлі харчовими продуктами.» Д.І. Колісніченко, Ю.В. Слива збірник тез доповідей VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019.

2.Тези «Актуальність аудиту постачальників в торгівельних мережах» Д.І. Колісніченко, Ю.В. Слива – збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково- практичної конференції, УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В ОСВІТІ ТА ПРОМИСЛОВОСТІ:ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”. Видавець і виготовлювач Національний універститет «Львівська політехніка», 2019.

ІІ. Опубліковані статті:

1.Стаття в фаховому журналі Стандартизація, сертифікація, якість на тему: «Проблеми впровадження процесу аудиту постачальників в торгівельних мережах. Аналіз результатів аудиту постачальника».

2.Стаття в фаховому журналі Продовольча індустрія АПК на тему: «Актуальність аудиту постачальників в торгівельних мережах».


Список публічних заходів, де брав участь

1.Участь в базовому курсі «Система управління безпечністю харчових продуктів (FSMS). НАССР, ISO 22000:2018» вересень 2018р.

2.Участь в третьому всеукраїнському форумі директорів по якості SGS- 26-27 вересня 2019р.

3.Участь в «Харчовий форум SGS». 3 дня практичних мастер-класів по НАССР, ISO 22000, FSSC 2200, BRS, IFS, Food Allergen Management Systems, Food defense, Food Fraud Prevention, FSMA- жовтень 2019.

4.Отримав сертифікат про успішно пройдений навчальний курс «Схема сертифікації призначення GFSIFSSC 22000, ver.5 (ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1:2009)

5.Внутрішні аудити ISO 19011:2018. 24-27.02.2020 Bureau Veritas Certification Ukraine