Захист дисертації НАЗАРЕНКО Марини Вікторівни на тему: «Розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу»

15 серпня 2024, 10:00
вул. Героїв Оборони, 15, навчальний корпус № 3, кімната 301

На засіданні разової спеціалізованої вченої ради РСВР 109
відбудеться прилюдний захист дисертації НАЗАРЕНКО Марини Вікторівни
на тему: «Розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу»,
поданої на здобуття ступеня доктора філософії
зі спеціальності 181 «Харчові технології»
галузі знань 18 «Виробництво та технології»

 

Науковий керівник – доктор технічних наук, професор БАЛЬ-ПРИЛИПКО Лариса Вацлавівна, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

Науковий керівник – кандидат сільськогосподарських наук, доцент СЛОБОДЯНЮК Наталія Михайлівна, заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК; доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

Голова ради – доктор технічних наук, професор ПАЛАМАРЧУК Ігор Павлович, професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

Рецензент – кандидат технічних наук, доцент КРИЖОВА Юлія Петрівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

Рецензент – кандидат технічних наук, доцент ШТОНДА Оксана Анатоліївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

Офіційний опонент – доктор технічних наук, професор ПАСІЧНИЙ Василь Миколайович, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій Міністерства освіти і науки України

Офіційний опонент – доктор технічних наук, професор СУКМАНОВ Валерій Олександрович, професор кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Міністерства освіти і науки України

 

Дисертація, підписана КЕП

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації

Рецензія рецензента КРИЖОВОЇ Юлії Петрівни, підписана КЕП

Рецензія рецензента ШТОНДИ Оксани Анатоліївни, підписана КЕП

Відгук офіційного опонента ПАСІЧНОГО Василя Миколайовича, підписаний КЕП

Відгук офіційного опонента СУКМАНОВА Валерія Олександровича, підписаний КЕП

Відеозапис захисту

Рішення разової спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook