Ніжинський фаховий коледж НУБіП України вітає випускників 2024 року!

30 червня 2024 року
27 червня у Відокремленому структурному підрозділі «Ніжинський фаховий коледж НБіП України» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2024 року.
Зі словами привітання до випускників звернулася директор коледжу Олена Литовченко, яка висловила подяку Збройним силам України, завдяки яким випускники та їх батьки змогли зібратися в цей особливий день разом. Також побажала випускникам бути патріотами й гідними громадянами нашої країни, впевнено рухатися вперед, бути успішними й наполегливими, усіма можливостями наближати нашу перемогу.
Багато гарних побажань і щирих порад почули випускники від завідувача відділення економіки, логістики та інформаційних систем Тетяни Романенко та завідувача відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександра Ландика. Від імені класних керівників випускних груп до присутніх звернулися Олександр Кириченко та Альона Шкодин, подякувавши своїм дорослим вихованцям за те, що допомагали робити перебування в коледжі насиченим і цікавим, створювати комфортну атмосферу, не дивлячись на усі виклики та труднощі, які довелося долати разом. Спільними зусиллями сформували дружні колективи, разом брали участь у наукових конференціях, олімпіадах і конкурсах, наполегливо готувалися до сесій, їздили на спортивні змагання, займалися волонтерською діяльністю і усіма силами підтримували Збройні Сили України.
Зі словами вдячності до адміністрації та всього колективу коледжу звернулися випускники Віра Карапута та Роман Мішок.
 
Цьогоріч у закладі успішно захистили дипломні проєкти, склали кваліфікаційний іспит та одержали довгоочікувані документи про освіту понад 140 дипломованих фахівців, у тому числі за відмінні успіхи у навчанні Коломійченко Дар’я, Назаренко Євгеній та Харчевська Наталія отримали дипломи з відзнакою.
За активну участь у науковій та громадській роботі, у роботі органів студентського самоврядування та волонтерську діяльність, вагомі спортивні досягнення багатьох випускників було відзначено подяками.
 

Щиро вітаємо вас, шановні випускники, із завершенням навчання! Сподіваємося, що час, який був проведений у стінах коледжу, назавжди буде закарбований у ваших серцях, а ті знання, що здобули, освітлюватимуть ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть досягти задуманих цілей, сприятимуть становленню вас як професіоналів.

Бажаємо вам миру, здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень та впевненості у своїх силах.

ЩАСТИ ВАМ У ВСЬОМУ! У ДОБРУ ПУТЬ!
 
Тетяна Шеїн,
заступник директора з виховної роботи
 
 
PS. Фотоархів вручення дипломів випускникам 2024 року знаходиться за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1f1_B8kBUIx3jDK-vZ8f5Kr9QZKpzSQl_?usp=sharing 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook