Обладнання STIHL – сучасність, екологічність, багатофункціональність

30 червня 2024 року
20.06.2024 року до ННІ лісового і садово-паркового господарства на майстер-клас завітали представники компанії STIHL.

Відкрив майстер-клас вступним словом директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, професор Роман ВАСИЛИШИН, який ознайомив присутніх з багаторічною історією співпраці нашого інституту та фірми STIHL.

Надалі Роман Дмитрович вручив Подяки співробітникам STIHL Івану СУГЕЙКО та Антону МАРЧЕНКО, які вже тривалий проміжок часу докладають великих зусиль для налагодження співпраці та розбудови практичної підготовки студентства нашого ННІ Л і СПГ спеціальностей 205 – Лісове господарство, 206 – Садово-паркове господарство та 187 – Деревобробні та меблеві технології за використання сучасного, інноваційного та екологічного обладнання STIHL.

Майстер-клас для здобувачів 1-3 курсів ННІ лісового і садово-паркового господарства з використання найсучаснішого інструментарію STIHL, яке пристосоване для здійснення комплексу робіт у садово-парковому господарстві, формування топіаріїв (надання рослинам штучних декоративних форм) і догляду за газонними покриттями відбувся на базі колекційних насаджень ботанічного саду та скверу Студентський.

Доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції ШЕВЧУК Марія розповіла про можливості створення топіарних елементів в ботанічному саду.

В Україні компанія STIHL забезпечує розвиток кар'єри через офіційного імпортера продукції, відома з початку 90-х років.

STIHL пропонує різноманітні кар'єрні можливості та програми стажувань для молодих спеціалістів та професіоналів, підтримує професійний розвиток своїх співробітників і активно шукає нові таланти.
Саме тому, наші студенти були запрошені на стислу презентацію компанії.

STIHL – світовий лідер у виробництві моторизованого інструменту для саду, лісу та будівництва. Компанія спеціалізується на виробництві надсучасного обладнання: бензопили, мотокоси, газонокосарки, висото- та кущорізи.

 

Нині корпорації STIHL майже 100 років і вона представлена в понад 160 країнах. Має власні заводи в Німеччині, Швейцарії, США, Бразилії, Китаї.

Представники Іван СУГЕЙКО та Антон МАРЧЕНКО розповіли студентами про історію компанії та представили лідери продажу. Олексій БОРДУСЬ випускник 2014 року НУБіП України провів інструктаж та ознайомив з роботою інструментів. Студенти мали змогу попрацювати з інструментами під наглядом професіоналів.
Дуже дякуємо компанії STIHL за можливість підготовки майбутніх спеціалістів.

 

Наталія ПУЗРІНА,
завідувачка кафедри лісівництва

Олена КОЛЕСНІЧЕНКО,
завідувачка кафедри ландшафтної архітекури та фітодизайну

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook