Студенти Бережанського фахового коледжу успішно склали кваліфікаційну атестацію

27 червня 2024 року

Кваліфікаційна атестація є фінальним етапом для випускників кожної спеціальності освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра у Відокремленому структурному підрозділі «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Це не лише перевірка знань і навичок, отриманих за час навчання, але й можливість продемонструвати свої наукові досягнення та професійну зрілість.

1Коледж завжди пишався і пишається своїми студентами, які в надзвичайно складних умовах сьогодення: пандемія COVID-19, повномасштабне вторгнення, яке багатьох залишило без домівок, друзів та рідних, перехід на дистанційну та змішану форми здобуття освіти – продовжують демонструвати високу професійність та академічні досягнення.

6789

17-24 червня проходила кваліфікаційна атестація випускників дев’яти спеціальностей освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. Для проходження атестації було створено екзаменаційнікомісію, головами яких були:

  • Роговський Іван Леонідович, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка НУБіП України;
  • Радько Віталій Іванович, доктор економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України;
  • Синявський  Олександр Юрійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій НУБіП України;
  • Степасюк Людмила Михайлівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки НУБіП України;
  • Гуренко Тамара Олексіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку та оподаткування НУБіП України;
  • Олійник Лариса Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів НУБіП України;
  • Сівак Ігор Миколайович, кандидат технічних наук, доцент кафедри сільськогосподарських машин та схемотехніки ім. академіка П.М.Василенка НУБіП України;
  • Наумовська Олена Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю НУБіП України;
  • Криворучка Сергій Володимирович, директор товариства з обмеженою відповідальністю «Мегаком».

2534

Члени екзаменаційних комісій відзначили високий рівень підготовки студентів, який необхідний майбутньому фахівцю, акцентували увагу на важливості  обраної спеціальності та окреслили перспективи навчання в НУБіП України.

На захисті кваліфікаційних робіт майбутніх енергетиків був присутній Олександр САНЧЕНКО, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України, який відзначив належний рівень підготовки дипломних проєктів і побажав випускникам не зупинятися на досягнутому рівні освіти, а здобувати вищий, і для цього їм варто обрати НУБіП України – престижний університет нашої країни.

16

На початку кожного іспиту та захистів кваліфікаційних робіт до випускників з вітальним словом, словами підтримки, зверталась директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН. Вона наголошувала, що здобувачі освіти пройшли довгий шлях навчання, здобували знання, вміння та навички, які стануть основою їх майбутнього професійного успіху. Також Світлана Ігорівна сказала, що складання кваліфікаційного іспиту – це важливий крок у житті кожного студента: «Вірте у себе, свої знання та можливості. Ми пишаємося кожним з вас і віримо, що ви досягнете великих вершин. Бажаю вам удачі, впевненості та успіху. Нехай цей іспит стане початком вашого великого шляху».

10111213151922

171827282314

Успішний захист кваліфікаційної роботи має велике значення для подальшої кар'єри випускника. Це підтверджує, що студент не тільки засвоїв теоретичні знання, але й здатен застосувати їх на практиці, виконувати самостійні дослідження та вирішувати професійні задачі.

Крім того, процес підготовки та захисту роботи розвиває у студентів такі важливі навички, як аналітичне мислення, здатність до самостійної роботи, публічні виступи та вміння вести наукову дискусію. Усі ці навички є цінними для продовження навчання в НУБіП України та для майбутньої професійної діяльності.

242625

Вітаємо Вас, дорогі наші випускники! Легкої дороги Вам у доросле життя! 

Хай диплом фахового молодшого бакалавра буде лише хорошим початком чогось нового!

 
 
Олег Калатало,
заступник директора з навчальної роботи 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook