Практичне навчання




Normal
0


false
false
false








MicrosoftInternetExplorer4




1.1. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

1.2. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу СК агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

Завдання для проходження навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно

1.3. Програма практики з дисципліни “Технологія вирощування і переробки сільськогосподарської продукції” для студентів 1 курсу механіко-технологічного факультету спеціальності H7 "Агроінженерія"

2. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 2 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

Завдання для проходження навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 2 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно


3. Програма навчальної практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 4 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

Завдання для проходження практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 4 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно:

Структура і зміст програми практики

Завдання для 1 групи

Завдання для 2 групи

Завдання для 3 групи

Завдання для 4 групи

Завдання для 5 групи

Завдання для 6 групи

Завдання для проходження практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 4 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться очно:

Зміст та завдання практики

Стандарти на різні види зерна

Методичні вказівки щодо проходження практики


4. Програма виробничої практики та методичні поради з написання звіту для студентів бакалаврів агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"


5. Програма навчальної практики з дисципліни "Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції" для студентів 1 курсу механіко-технологічного факультету спеціальність 208 "Агроінженерія"


6. Програма виробничої (науково-дослідної) практики та методичні вказівки до написання звіту для студентів ОС "Магістр" спеціальності 201 "Агрономія", освітньої програми "Агрономія", вибірковий блок "Виробництво та логістика продукції рослинництва"