Щиро вітаємо маркетологів з отриманням диплома бакалавра

22 червня 2024 року

     На факультеті аграрного менеджменту 21 червня 2024 року відбувся урочистий захід, присвячений завершенню навчання випускниками першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг» та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», ОНП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Непростими були ці чотири роки навчання: на долю «винуватців події» випали чималі виклики. Пандемія коронавірусу здавалася важким періодом в житті кожного з нас, але початок повномасштабної війни на території України став справжнім випробуванням. Студентські роки у пам’яті випускників-2024 назавжди асоціюватимуться, з одного боку, з особистісним становленням, радощами студентського життя, спортивними перемогами та науковими досягненням в рамках заходів в НУБіП України, фаховим зростанням, майстер-класами, лекціями з відомими особистостями, тренінгами, цікавими проектами, а, з іншого боку – з труднощами та тривогами, які принесла війна в Україну. 

     До президії під час урочистостей були запрошені декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, начальник навчального відділу НУБіП України Ярослав Рудик, випускник механіко-технологічного факультету та факультету аграрного менеджменту, комерційний директор компанії «Агросем» Богдан Зеленський, батько випускника факультету, підприємець, керівник аграрного підприємства Олександр Косенюк.

    Дипломи бакалавра випускникам спеціальності 075 «Маркетинг» вручали завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, проофессор Валерій Бондаренко та начальник навчального відділу НУБіП України Ярослав Рудик.

 

 

 

 

Щиро вітаємо наших маркетологів з отриманням омріяного диплома бакалавра маркетингу! Зичимо їм успіхів та чекаємо для продовження навчання на магістратурі у стінах рідногго факультетут та університету!
З вірою у Перемогу та Сили Оборони України!

 

Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook