ДОБРИВА – НОВЕ ЗАВТРА!

20 червня 2024 року
   Економіка країни функціонує і агросектор працює незважаючи на складність умов воєнного стану.
 
   Конференція «Добрива – нове завтра!» зібрала учасників ринку добрив України в Умані. На конференції обговорили нові тенденції рику добрив, зміну гравців на цьому ринку, основних трейдерів, тощо. Розкрили питання виробництва і імпорту добрив. Дискутували із приводу виробництва гранульованих (компактованих) та твердих добрив в Україні: сульфату амонію, компактованих NPK, гранульованого калію хлористого, гранфоски, гранульованих NPK та інші багатокомпонентних добрив. Далі поговорили про проблеми логістики добрив під час війни. Наголосили на змінах щодо перевірки добрив при розмитненні.
 

 

   Далі перейшли до практичних питань щодо забезпечення технологій вирощування сільськогосподарських культур в Україні. Національний університет біоресурсів і природокористування України, зокрема кафедру агрохімії та якості продукції рослинництва представила доцент Надія Бордюжа. Вона розповіла про ефективне живлення технічних культур і нові підходи до внесення добрив. Ризосферний менеджмент, позакореневе підживлення та різноглибинне внесення добрив в доповненні до аудиту рослин піднімуть рівень агровиробництва до кращих показників в разі чіткого дотримання сучасних вимог застосування добрив.


Дякуємо організаторам за можливість взаємодіяти із аграріями, виробниками добрив, аналітиками ринку та іншими провідними фахівцями!
Дякуємо ЗСУ за можливість жити у вільній Україні!

Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook