Готуємось до практичного навчання

10 червня 2024 року

Для бакалаврів першого року навчання спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» навчальний рік не закінчується навіть після успішного завершення літньої заліково-екзаменаційної сесії. Студентами другого курсу стануть тільки ті з них, хто бездоганно пройде ще одне випробування – навчально-ознайомчу практику з фаху.

Цього року, як і минулі роки, кафедра міжнародних відносин і суспільних наук підготувала широку лінійку баз практики задля забезпечення найефективнішої практичної складової підготовки фахівців з обраної спеціальності.
А напередодні, відповідно до пп. 4, 5 Наказу про направлення на навчально-ознайомчу практику з фаху бакалаврів денної форми навчання 10 червня керівники навчально-ознайомчої практики провели із майбутніми практикантами збори, консультації з питань організації та проведення практики у формі настановчої сесії.

Крім того, задля забезпечення максимальної безпеки навчання на робочих місцях баз практики було проведено інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності перед відправленням студентів на практику, про що кожен з них розписався у спеціальному часописі.
Цього року, як й у попередні, такий інструктаж провела доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяна Зубок.

     

Таким чином є усі підстави не сумніватись, як й у минулі роки, в успішній роботі першокурсників на базах практики, а відтак, завершенні навчання на першому й переходу на другий рік навчання на бакалавраті.

 

 

Сергій Асатуров
керівник навчально-ознайомчої практики з фаху,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook