Відбулася значна подія – NUBIP Career Day 2024

14 червня 2024 року
 У стінах Університету відбувся крутий захід NUBIP Career Day 2024, який розширив можливості присутніх студентів щодо актуальних тенденцій працевлаштування. Представити себе прийшло 7 компаній-учасниць різного спрямування.

 Сенат Студентської організації разом зі STUDPOINT запросили потенційних роботодавців на івент, який проходив у форматі панельних дискусій, де кожен охочий дізнався про сучасні напрями працевлаштування молоді у великі компанії України. Підтримали подію ректорат і відділ з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту. Обговорення почалося з теми «Сучасні вимоги роботодавців до працівників з нуля та як проходить процес адаптації в компанії для нових працівників», де жваво відповідали на питання студентства запрошені учасники.

 Директорка з управління персоналом BTU Biotech company Ірина Самайлюк розповіла про важливі складові вимог до майбутнього кандидата без досвіду та наголосила, що їх компанія налічує вже 37 випускників НУБіП, підготовкою яких вони задоволені.

 Про необхідність стажування і визначення конкретного плану щодо адаптації нового працівника в компанії Dyckerhoff Ukraine наголосила Юлія Руденко, провідна менеджерка з персоналу.

 Цікаве опитування щодо адаптивного періоду новачка провів серед колег-роботодавців Владислав Гогольчук, керівник відділу підбору та адаптації персоналу AST Аграрні системні технології. Виявилось, що в середньому цей період складає близько 90 днів для новоспеченого робітника.

 А логістична компанія США Empire National Inc. пояснила, як саме відбувається процес навчання і роботи для нових працівників без досвіду. Перевагою виділили свій робочий час, що співпадає з американським та починається з 15 години дня.

 

 

 Далі свою розповідь представила компанія Coca Cola HBC є однією з найбільших у світі компаній-ботлерів продукції компанії The Coca Cola Company. З річним обсягом продажу у понад 2 мільярди умовних упаковок продукції, що дорівнює 50 мільярдам порцій, ми є однією з найбільших у світі компаній-ботлерів продукції компанії The Coca Cola Company.

 Kvertus – українська компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві систем захисту від безпілотних літальних апаратів (БПЛА), а також систем радіоелектронної боротьби та розвідки. Компанія має головний офіс у Києві. Розповіли про свої цінності компанії та бажання залучити студентів до свого бізнесу.

 Cargill – велика американська корпорація, яка входить до ТОП-10 найбільших компаній світу, діяльність якої здійснюється у сферах сільського господарства, фінансових послуг та промисловості. Ми дуже вдячні компанії за наш чудовий Арт-простір. Саме завдяки їй студенти можуть чудесно проводити час/навчатись у цьому місці.

 NUBIP CAREER DAY 2024 розширив горизонти учасникам-студентам щодо більших можливостей працевлаштування у великих компаніях та надали впевненості, що саме студент без досвіду роботи, але з мотивацією, цілеспрямованістю і любовʼю до справи може вже отримувати пристойну зарплатню.

Сенат студентської організації
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook