Бакалаври з туризму успішно захистили випускні кваліфікаційні роботи

10 червня 2024 року
  З 03 по 07 червня 2024 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти та туризму працювала комісія по захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Туризм» у складі: Вікторії Байдали, завідувачки кафедри економіки, д.е.н., професорки – голови комісії; члени комісії: Світлани Мельниченко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.е.н., професорки; Інни Левицько, професорки кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.е.н., професорки; Ірини Кудінової, доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, к.е.н., доцентки, гаранта ОП «Туризм»; Терези Микицей, заступника директора з навчальної та виховної роботи ННІ неперервної освіти і туризму, к.е.н., доцентки; Наталії Кузик, доцентки кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. – секретаря комісії.

  Здобувачами були представлені результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під керівництвом викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. Захист пройшов цікаво і невимушено, не дивлячись на хвилювання доповідачів.
  У виступах здобувачі висвітлили актуальні проблеми розвитку туристичної сфери в повоєнний період, запропонували своє бачення та стратегію розвитку щодо покращення та удосконалення розвитку індустрії гостинності. Перед захистом всі бакалаврські кваліфікаційні роботи пройшли перевірку на плагіат, що вказує на унікальність даних робіт.
  Серед робіт були цікаві, актуальні та креативні теми, зокрема: «Смарт-туризм як інноваційний вид туристичної галузі», «Формування віртуального туристичного продукту в Україні», «Розроблення туристичного продукту сільського туризму та його просування на ринок країн ЄС», «Дослідження стану українського туристичного ринку в умовах війни», «Ефективність діяльності туристичного підприємства у віддаленому режимі», «Розроблення національного туристичного продукту з використанням історико-культурної спадщини України», «Формування національної туристичної політики в повоєнний період», «Розвиток потенціалу сільського зеленого туризму Київської області з фокусом на глобальні, національні і регіональні тренди», «Промоція продукту подієвого туризму Львівської області» та інші.


  Екзаменаційна комісія, заслухавши роботи здобувачів, відгуки наукових керівників, рецензентів дійшла висновку, що кваліфікаційні роботи здобувачів виконані на високому науковому та методичному рівні. Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання членів екзаменаційної комісії.
 

  Вітаємо здобувачів із успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, креативності, нових досягнень під мирним небом України!

  Чекаємо на подальше навчання у магістратурі на освітніх програмах «Міжнародний туристичний бізнес» та «Готельно-ресторанний бізнес».

  Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися!!!

 
Ірина Кудінова,

гарант ОП «Туризм» 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook