Співпраця з роботодавцями конференція «М’ясний бізнес&соуси та приправи»
Запрошуємо вас взяти участь у конференції «М’ясний бізнес & Соуси та приправи», яка відбудеться 11 квітня 2024 р. у Києві, бізнес‐центр IQ.
У рамках програми буде приділено увагу тенденціям світової та вітчизняної індустрії м’яса та м’ясних продуктів, а також
Цільова аудиторія: керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники відділів
Програма
• Основні тенденції ринку м’ясної продукції України
• Сучасні тренди в сегменті заморожених м’ясних напівфабрикатів
• Панельна дискусія «Як змінився «портрет» споживача від початку повномасштабного вторгнення?»
• Розвиток сегменту Street food
• Унікальні технологічні рішення від вітчизняного виробника обладнання
• Тренди ринку соусів і приправ для м’ясопродуктів
• Іноваційні ферменти для виробництва м’ясної продукції та соусів
• Біозахист м’ясної продукції
• Інноваційні рішення від вітчизняного виробника ковбасних оболонок компанії «Білкозін»
• Сенсорний аналіз – сучасний інструмент м’ясного бізнесу
• Джерело кваліфікованих кадрів для м’ясопереробних підприємств
• Система менеджменту якості як ключовий елемент підготовки МПЗ до виходу на зовнішні ринки
• Переорієнтація виробництва на зовнішні ринки
• Кейс незламності м’ясопереробних підприємств. Як виживати МПЗ за умов широкомасштабного вторгнення
• Програма співробітництва між українськими та німецькими компаніями м’ясопереробної галузі
Графік проведення: реєстрація – 9:00, початок заходу – 10:00, завершення – 17:00.
Місце зустрічі: бізнес-центр IQ, м. Київ, вул. Болсуновська, 13-15 (2 поверх)
Безпека
Бізнес-центр IQ відповідає стандарту міжнародної класифікації офісних центрів А+. Приміщення оснащене укриттям
Організатор: компанія Marko Pack