Сканія Україна - учасник Дня НУБіП України!

31 травня 2024, 18:56
м. Київ НУБіП України

 

31 травня 2024 року на території Голосієво представники Товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Сканія Україна» директор Київської філії ТОВ «Сканія Україна» Сергій НОВИКОВ, і директор з розвитку дилерської мережі та дилерів ТОВ «Сканія Україна» Олександр ТИЦЬКИЙ, за підтримки менеджера з персоналу ТОВ «Сканія Україна» Вікторії ШАКАЛО, та координації професора кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка Національного університету біоресурсів і природокористування України Геннадія ГОЛУБА, провели ряд робочих зустрічей з керівництвом НУБіП України.

 

В межах програми заходів з відначення 126-річниці з дня заснування НУБіП України, ТОВ «Сканія Україна», як стратегічний партнер механіко-технологічного факультету НУБіП України, представила інноваційне рішення у вигляді колісного транспортного засобу сідельного тягача Scania S 450 A4x2NA.

 

В результаті домовленостей ТОВ «Сканія Україна» стає не тільки базою виробничої практики для здобувачем вищої освіти за освітньо-професійними програмами "Автомобільний транспорт" НУБіП України першого (бакалаврського) та другого (магістерського) ступенів освіти, але й модератором раз у півроку лекційних та практичних майстер-класів від провідних фахівців ТОВ «Сканія Україна».

 

Урочистою Академією віншували 126-річницю Національного університету біоресурсів і природокористування України (активне посилання на сторінку НУБіП України).

Іван РОГОВСЬКИЙ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook