Ярмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України знову зібрав представницьке коло партнерів і гостей

1 червня 2024 року
  В ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження підготували масштабне дійство у рамках урочистостей до Дня університету, в якому знайшлося місце для проведення Дня гостинності і Ярмарку вакансій за участю Кластера цифрової енергетики та представників бізнесу енергетичної сфери.

  Виставкові експозиції для Ярмарку вакансій надали учасники Кластеру цифрової енергетики ТОВ «ДТЕК Мережі», ПАТ «Черкасиобленерго», ТОВ «E.NEXT-Україна», ТОВ «Атмосфера», а також ТОВ «ВАП-БУД», компанії «ГЕРЦ», «ЛЕГРАНД Україна», ТОВ «Світлотек», ТОВ «Австроізол Україна», SCHNEIDER ELECTRIC Україна, ПрАТ «Комбінат «Тепличнний», підприємства «Асканія Флора», «Ясен-світ», ТОВ «ІМЕСТ-ПЛЮС» та інші.
  Гостями заходу стали також наші колеги із закладів вищої освіти, які готують фахівців за енергетичними спеціальностями. Серед них Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», Національний університет «Запорізька політехніка», Вінницький національний технічний університет, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національний університет «Чернігівська політехніка», Львівський національний університет природокористування.
  Директори Бережанського (Світлана Пилипишин), Прилуцького (Павло Черніков) та Немішаєвського (Володимир Альохін) фахових коледжів особисто очолювали делегації на Ярмарку вакансій.

 

  З вітальним словом до учасників звернулися директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України Віктор Каплун, проректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергій Кваша, ректор Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський, керівник департаменту ТОВ «ДТЕК Мережі» Ігор Вовк, заступник директора Інституту загальної енергетики НАН України Світлана Ковтун, заступник генерального директора компанії «Асканія-Флора» Володимир Масіч.

 





  А далі для потенційних абітурієнтів та випускників нашого інституту працювали представники бізнесу.



 

 

 

 

 

 

  Колектив інституту приділяє багато уваги модернізації навчальної бази, створюючи для студентів сучасні умови набуття навчальних компетенцій у сфері електричної інженерії та автоматизації – шляхом тісної співпраці з бізнесом, насамперед із компаніями, які системно підходять до своєї кадрової політики.
  В цей день інститут презентував оновлену навчальну і лабораторну базу. Відкрили двері створеної сучасної лабораторії «Монтаж електрообладнання». Загалом, модернізація лабораторій торкнулась розвитку навчального полігону «розумних» електромереж та використання цифрових технологій.

  Майже рік тривала копітка робота зі створення навчально-наукової лабораторії монтажу електрообладнання. Тут представлені найсучасніші технології монтажу електричних мереж напругою 0,4 і 10 кВ, ввідні пристрої, розподільні щити, монтажна арматура та багато іншого.
  Серед фундаторів лабораторії ТОВ «Сікам Україна», ТОВ «ДКС», ТОВ «ВАП-БУД» та компанія «ЛЕГРАНД Україна». Усі монтажні роботи виконані компаніями-партнерами інституту.

  Створені та оновлені нові місця для лабораторних занять вже стали демонстраційною зоною нового обладнання, технологій VR, які дадуть змогу на високому якісному рівні надавати освітні послуги для підготовки та перепідготовки фахівців.
  Ярмарок вакансій відвідали понад 200 майбутніх енергетиків і автоматників. Переконані, що багато з них визначились з місцями свого подальшого працевлаштування.
  Формат проведення Дня гостинності передбачав зустрічі з випускниками шкіл і коледжів. Вони продемонстрували високу зацікавленість і не ховали свого враження від побаченого, адже виставкові експозиції були насичені сучасним обладнанням.
  Серед відвідувачів випускники київських закладів освіти: школи №132 на чолі з директором Миколою Савченком, гімназії №172 «Нивки» на чолі з директором Юрієм Новоселецьким, еколого-природничого ліцею №116 на чолі із заступником директора Оленою Радько.

 Дякуємо нашим стейкхолдерам і гостям за створену атмосферу партнерства і допомоги у формуванні фахівців для енергетики і автоматики. Переконані, такий формат цікавий і для бізнесу і для студентів.
  То ж до зустрічі у травні наступного року!

 

Віталій Савченко, Наталія Пруднікова, Лілія Мартинюк,
заступники директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook