Аспірантка спеціальності 032 «Історія та археологія» Євгенія Шевцова успішно завершила навчання в Естонській школі дипломатії

28 травня 2024 року
  Естонська школа дипломатії в Таллінні урочисто завершила черговий навчальний рік, випустивши нову когорту фахівців у галузі міжнародних відносин та дипломатії. Цього року серед випускників була представниця нашого Національного університету біоресурсів і природокористування України –аспірантка спеціальності 032 «Історія та археологія» Євгенія Шевцова, яка успішно засвоїла програму та склала всі іспити.
 
  Естонська школа дипломатії проводить восьмимісячну післядипломну сертифікаційну програму, що охоплює теорію та практику міжнародних відносин і дипломатії. Так, студенти отримали академічні та практичні навички, необхідні для успішної кар'єри на міжнародній арені. Протягом навчання студенти оволоділи всебічними знаннями з теорій міжнародних відносин, отримали вміння їх порівнювати, аналізувати та критично оцінювати. Вони опанували основні теми міжнародних відносин, включаючи зовнішню політику, політику безпеки, міжнародне право, економіку, а також питання, пов'язані з Європейським Союзом. Програма передбачала вивчення пріоритетних регіонів міжнародних відносин, таких як Азія, Африка, Близький Схід, Європа та США. Особлива увага приділялась набуттю практичних навичок у сфері дипломатії, що включає дипломатичні навички, протокол, публічну дипломатію, міжкультурну комунікацію та міжнародні переговори.
  Отже, позаду навчальна програма, що налічує 63 кредити, 336 академічних годин аудиторної роботи та приблизно 700 годин самостійної роботи. Отримання сертифіката свідчить, що студенти успішно скласти всі іспити та виконали всі вимоги програми.
 
  Навчання в Естонській школі дипломатії стало визначним етапом у житті Євгенії Шевцової. Завдяки отриманим знанням та навичкам, вона готова робити вагомий внесок у сфері гуманітарних наук, міжнародних відносин і дипломатії.
 
 
Вікторія Хвіст,

доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook