Тривають зустрічі кандидатів в ректори з колективом університету

21 травня 2024 року

 Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №48-к-24 від 7 березня 2024 року оголошений конкурс на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вибори відбудуться 28 травня 2024 року. Для голосування внесено дві кандидатури.

Програми претендентів та графіки зустрічей з колективами структурних підрозділів опубліковані на офіційному сайті університету в розділі «Вибори ректора 2024».

Претендент на посаду ректора Василь Стрілець провів зустрічі з науково-педагогічними працівниками та студентами факультетів ветеринарної медицини, економічного, аграрного менеджменту, агробіологічного, ННІ лісового і садово-паркового господарства, енергетики, автоматики і енергозбереження, неперервної освіти і туризму, а також відокремлених підрозділів – Ніжинського та Бережанського агротехнічних інститутів та фахових коледжів, Боярського та Бобровицького фахових коледжів.

Кандидат в ректори Вадим Ткачук зустрівся з колективами факультетів агробіологічного, захисту рослин, біотехнологій та екології, аграрного менеджменту, економічного, землевпорядкування, юридичного, гуманітарно-педагогічного, тваринництва та водних біоресурсів, Ніжинського агротехнічного інституту та фахового коледжу, ННІ лісового і садово-паркового господарства, неперервної освіти і туризму, Боярського та Бобровицького фахового коледжів, науково-дослідної частини, навчально-дослідних господарств, Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК, Українського науково-дослідного інституту сільськогосподарської радіології, господарськими службами, кафедрою військової підготовки.

Нагадаємо, згідно чинного законодавства, 27 травня 2024 року агітація заборонена. 28 травня 2024 року з 9 години ранку до 15-00 триватиме процес голосування.

Оргкомітет

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook