Ректорат: недопущення нестатутних відносин під час екзаменаційної сесії, набір до магістратури та енергетична стабільність

20 травня 2024 року
  20 травня 2024 року під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату.

  Відсьогодні для студентів всіх курсів стартувала екзаменаційна сесія. Її маємо пройти організовано, дисципліновано, прозоро, не допускаючи нестатутних відносин. Протягом двох тижнів студенти мають сплатити за навчання за наступний семестр. В університеті тривають вибори ректора, претенденти на посаду проводять зустрічі з колективами, а вже 28 травня відбудеться голосування. Відсьогодні в університеті працюватиме комісія Державної служби якості освіти. Зверталася увага на необхідність оновлення даних військовозобов’язаних до 18 липня, можливість використання мобільного застосунку «Резерв+» для спрощення цієї процедури. Вадим Ткачук проінформував про надходження коштів за формулою, що свідчить про правильність курсу колективу на забезпечення якісного освітнього процесу, провадження ефективної дослідницької діяльності, активної публікаційної активності, раціональність використання ресурсів тощо.

 

 Проректор з науково-педагогічної діяльності Оксана Тонха доповіла про організацію практик для студентів, акцентувала увагу на умови перебування в навчально-дослідних господарствах, забезпечення безпеки. Триває реєстрація вступників до магістратури на складання ЄВІ: на сьогодні 1560 випускників бакалаврату вирішили скористатися перевагами, які надає НУБіП, та підтвердили свої наміри продовжити навчання в магістратурі.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на роботах з облаштування Скверу пам’яті. На виконання наказу ректора служби головного енергетика забезпечили резервне живлення на період вимкнення електричного струму для основних комутаційних вузлів та серверів, приміщень приймальної комісії. Наголошувалося, що темп підготовки кімнат для студентів нового набору є вкрай незадовільним. З 300 кімнат готові лише 89. Дано доручення господарській службі, директору Студентського містечка Сергію Стецюку провести аудит кімнат, які незабаром звільнять випускники бакалаврату, визначити перелік робіт та активно залучити студентські будівельні загони. Окрім того місто Київ розпочало гідравлічні випробування мереж, їхню підготовку до опалювального сезону. У зв’язку з цим у частині гуртожитків тимчасово відсутнє гаряче водопостачання – задіяні електричні бойлери, які працюють в період наявності електроенергії. Також зверталася увага на реалізацію проєкту зі створення інклюзивного середовища в університеті.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував про результати Фестивалю студентської науки.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка зупинився на реєстрації вступників на складання ЄВІ та ЄФВВ. Розроблений механізм забезпечення безперервної роботи приймальної комісії за умов відсутності електроенергії.

  Заступник голови профспілки студентів та аспірантів Микола Булачок закцентував на допомозі у підготовці відзначення 126-річниці університету. Профспілка підтримує ініціативу щодо активізації діяльності студентських будівельних загонів для допомоги в проведенні ремонтних робіт, оскільки господарські служби зіткнулися з гострим дефіцитом кадрів.

  Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко поінформував ректорат про підготовку до організації відпочинку дітей співробітників в літньому таборі – зареєструвалися 85 дітей. Для науково-педагогічних працівників проведена виїзна екскурсія до Умані.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про організацію відпускної кампанії.

  Учений секретар Оксана Барановська нагадала про засідання вченої ради 29 травня, на якому буде заслуханий звіт директора Бережанського фахового коледжу Світлана Пилипишин. Засідання ректорату відбудеться 27 травня о 9 годині.
  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький зупинився на участі активу в різноманітних активностях. Найближчим часом за організації факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відбудеться екопікнік. Сьогодні проводиться останній тур меморіалу з футболу імені Сергія Романчука, а в середу 22 травня на стадіоні університету відбудеться фінал.

 

  Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк доповів про заходи, передбачені планом підготовки до відзначення 126-річниці університету. У четвер 23 травня пройде традиційний забіг «Голосіївське кільце». Для участі в заходах до університету прибувають студенти фахових коледжів університету, для яких передбачена окрема програма.

  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на проведенні днів відкритих дверей у відокремлених підрозділах. Минулого тижня у форматі телемосту проведено відзначення 10-річчя Бережанського та Ніжинського фахових коледжів.
  Начальник підрозділу військової мобілізації та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський зупинився на особливостях оновлення військово-облікових даних.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про надходження коштів з оплати за навчання. Проводиться нарахування стипендій та заробітної плати. Сьогодні о 1500 відбудеться засідання ректорату щодо затвердження вартості навчання для студентів нового набору.

  Підбиваючи підсумки, проректор Вадим Ткачук актуалізував доручення ректора Станіслава Ніколаєнка.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook