Андрій ШКУРЕНКО: «Мій вибір – Агроінженерія!»

16 травня 2024, 14:23
м. Київ НУБіП України

 

Андрій ШКУРЕНКО – обдарований і цілеспрямований юнак з Київщини.

 

·         Андрію, вітаю, як дізнались про НУБіП України?

Вітаю! Однією із моїх мрій було навчання у столичному закладі вищої освіти. Національний університет біоресурсів і природокористування є провідним закладом вищої освіти України з 126 річною історією підготовки студентів для аграрного сектору економіки України. Крім того, хочу продовжити родинну традицію.

 

·         Андрію, розкажіть, чоту саме Агроінженерія Вас так зацікавила?

— Мій батько, Сергій ШКУРЕНКО, інженер-механік, випускник механіко-технологічного факультету Університету 1996 року. Крім того переконався в правоті свого вибору, під час проведення в жовтня 2023 року профорієнтаційної зустрічі в коледжі Русланом ШАТРОВИМ, доцентом кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка. Він надав виключну інформацію, на скільки актуальні і затребувані агроінженери сьогодня. Розкрив потенціал Університету з отримання сучасних знань від висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, а також сучасних практичних навичок від провідних інженерів агрохолдингів та агрофірм. Все це дозволить набути поглиблених знань та умінь з агроінженерії, яка мені дуже цікава. І щоб забезпечити успішність досягнення моєї цілі набути агроінженерного фаху маю намір навчатись на бакалавратурі механіко-технологічного факультету НУБіП України.

 

·         Андрію, чого Ви очікуєте від навчання?

Всі мої очікування грунтуються на вірі в Перемогу України! Від механіко-технологічного факультету НУБіП України – максимальна підготовка до ринку праці, отримати виробничі навички та влаштуватися на гідну роботу. Ще очікую знань для того, щоб міг відкрити і займатися власною справою. Я впевнений, що агроінженерія перспективна та високооплачувана. З нетерпінням чекаю вступу, кожного дня тішать думки про те, що зовсім скоро я зможу стати студентом одного з найпрестижніших закладів вищої освіти України.

 

Бажаємо Андрію
успіхів та долучитись до агроінженерної спільноти
студентів механіко-технологічного факультету НУБіП України!

Віримо в Збройні Сили України!

Щиросердчено вдячні батькові Андрія, сержанту ЗСУ Сергію ШКУРЕНКУ,
який з перших днів широкомаштабного вторгнення російської федерації
став на захист України!

 

Іван Роговський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook