УЧАСТЬ ГУРТКІВЦІВ У МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ «МОЛОДЬ І ІНДУСТРІЯ 4.0 В XXI СТОЛІТТІ»

5 квітня 2024, 20:11

4 та 5 квітня 2024 року на базі «Державного біотехнологічного університету» в режимі он-лайн відбувся ХХ-й міжнародний форум: «МОЛОДЬ І ІНДУСТРІЯ 4.0 В XXI СТОЛІТТІ », м. Харків.

У роботі форуму брали участь члени наукових студентських гуртків кафедри надійності техніки. Студенти проявили свої знання, підготували тези та виступили із доповідями. 

Зокрема, у Секції №6: «ІННОВАЦІЇ ТА РОЗВИТОК ТЕХНОЛОГІЧНИХ СИСТЕМ РЕМОНТНОГО ВИРОБНИЦТВА» були представлені такі теми учасниками:

Щекальова А. М., студентка 3 курсу,  НУБіП України, доповідь на тему: «АНАЛІЗ КОНСТРУКЦІЙ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ ТУРБОКОМПРЕСОРІВ» - Новицький А. В., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.

Щекальова А. М., студентка 3 курсу,  НУБіП України, доповідь на тему:  «НАДІЙНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ЯК СИСТЕМИ «ЛЮДИНА-МАШИНА-СЕРЕДОВИЩЕ-ТРАНСПОРТ»» - Стецюк С. В., асистент, співдоповідач.

Ходюк І.А., студентка магістратури, НУБіП України, доповідь на тему: «УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РЕМОНТУ ФОРСУНОК ПАЛИВНОЇ СИСТЕМИ ДИЗЕЛІВ» - Попик П. С., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.

У Секції №9: «ЗАСОБИ АВТОМАТИЗАЦІЇ І КОМП'ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ АПВ» студент доповів не менш важливу тему:

Підгорний В., студент магістратури, НУБіП України, доповідь на тему:  «РОБОТОТЕХНІЧНЕ КОНСТРУЮВАННЯ НА ГРОМАДСЬКИХ ЗАСАДАХ: ШЛЯХ ДО ІННОВАЦІЙ ТА ВІДКРИТОГО РОЗВИТКУ» - Мельник В. І., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.



Марина Сябрук, студентка 3-го курсу,

гурток «Надійність технологічних систем»

факультет конструювання та дизайну

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook