Практичний досвід від випускників спеціальності 206 Садово-паркове господарство

18 квітня 2024 року
Київ

18 квітня 2024 року відбулась гостьова лекція для студентів спеціальності 206 "Садово-паркове господарство" від представників ландшафтної компанії "Landscape creator", а саме - нещодавних випускників кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну - Олександра Пилипчука (директор) та Марини Івашко (ландшафтний дизайнер).

 

 

 

У ході зустрічі пані Марина розповіла слухачам про своє студентське життя, про важливі знання з фахових дисциплін та основні етапи кар'єрного шляху. Засновник компанії Олександр Пилипчук відповів на численні питання щодо організації та ведення ландшафтного бізнесу в сучасних умовах і побажав кожному знайти своє місце в сфері садово-паркового господарства, а також запросив до співпраці.

 

Гості поділились досвідом щодо основних факапів та лайфхаків у проектуванні ландшафтних об'єктів, створенні тривимірних моделей в програмі ArchiCAD та візуалізаційних рішень в програмі Lumion. А також провели цікавий та корисний майстер-клас щодо використання програми ArchiCAD для формування геопластики рельєфу на ландшафтних об'єктах.

 

Щиро вдячні нашим друзям за безцінний досвід та приємну зустріч!

 Олеся Піхало,
гарант ОП 206-Садово-паркове господарство ОС Бакалавр,

Ірина Сидоренко,
гарант ОП 206-Садово-паркове господарство ОС Магістр

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook