Профорієнтаційна робота: Заклад загальної середньої освіти №281 Святошинського району м. Києва

23 квітня 2024 року
НУБіП України

Чудово, що профорієнтаційна діяльність кафедри тракторів і автомобілів триває безперервно!

Доцент кафедри Іван КОЛЄСНІК та здобувач 3 року навчання спеціальності 208 «Агроінженерія» Арсеній МОТУЗЮК завітали до закладу загальної середньої освіти №281 Святошинського району м. Києва.

Особливу увагу було приділено самовизначенню майбутніх професіоналів, важливості умов вступу до Національного університету біоресурсів та природокористування України і перспективи навчання та працевлаштування на кафедрі тракторів і автомобілів, сприянню формування у школярів чіткого уявлення про їхні можливості та шляхи розвитку.

Також важливо відзначити інформування майбутніх абітурієнтів про багатоманітність студентського життя та навчання на кафедрі військової підготовки. Це дозволяє їм більш повно зрозуміти аспекти життя на механіко-технологічному факультеті та вибрати шлях, який найбільше відповідає їхнім інтересам та цілям.

Запрошення школярів на день відкритих дверей кафедри тракторів і автомобілів, який відбудеться 29 квітня та 1 травня 2024 року є чудовим кроком у створенні максимальної доступності для ознайомлення з навчальною програмою та середовищем.

Кафедра дякує адміністрації закладу загальної середньої освіти №281 Святошинського району м. Києва за гостинність. Такі зустрічі свідчать про важливість співпраці між університетами та школами для успішної підготовки молодих фахівців.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook