19 квітня Всеукраїнська науково-практична студентська конференція: пленарне засідання

20 квітня 2024 року

19 квітня на факультеті конструювання та дизайну відбулася 77 всеукраїнська науково-практична студентська конференція „Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн”. В ній прийняли активну участь студентки групи ГМаш-2202 Анастасія Черкас і Маргарита Данілова.
https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u232/10_3.jpg
https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u232/11_1.jpg
Цікавою була доповідь Анастасії Черкас на тему «Vacuum treatment of liquid steel», науковий керівник професор кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Афтанділянц Є.Г., в якій була розглянута технологія використання вакууму для обробки розплавленої сталі для видалення шкідливих домішок. Доповідь була зроблена англійською мовою.
Також доповідь англійською мовою «Methods of powder pressing» представила Маргарита Данілова, науковим керівником також є професор кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Афтанділянц Є.Г. Вона розглянула існуючи методи і технології пресування порошків, їх переваги і недоліки. 
Звісно були і запитання від учасників конференції, на які були отримані впевнені обґрунтовані відповіді англійською мовою.
Старший викладач кафедри ТКМіМ 
Геннадій Похиленко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook