Чергова зустріч гуртківців

11 квітня 2024 року

10 квітня у черговий раз зібрались члени науково-навчального гуртка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Дипломатія і геополітика: співвідношення і взаємовпливи».

     

Попри весняне (та майже літнє) буяння весни за вікнами корпусів й навчальних аудиторій, коли б здавалось у студентської молоді стільки невідкладних справ на волі, зібрались вони, щоб професійно ще раз обговорити власне таку нагальну й цікаву проблему, як методологія науки геополітики та мистецтво її застосування на практиці, зокрема у зовнішній політиці та дипломатії, тим більш сьогодні, у часи захисту держави від збройної агресії непроханого сусіда.

Здавалось би обговорення суто теоретичної проблеми, перетворювалось у виступах гуртківців на пошук практичного застосування пізнавальних методів відстоювання незалежності нашої Держави за сьогодняшнього стану міжнародних відносин України.

     

Активність аудиторії у обговоренні, постановці питань одне складніш іншого, здебільшого вдалих спробах відшукати та дати адекватні, професійні відповіді на них відрізняли зустріч як не просто цікаву, але й корисну у навчальному, науково-теоретичному та фаховому плані.

     

Нам є цікаво наповнювати наше навчання таким дискусійним і аналітичним змістом.
А від весни, солов’їнних співів, розквіту природи у рідному Київі, ми ніде ще не дінемось і відстоїмо нашу природню та людську красу перед ворогом, що він у неї віроломно вдерся.

 

 


Іванна Бусло,
бакалавриня групи МВ 21002 б 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook