Медіатренер Віталій Голубєв у гостях у журналістів

11 квітня 2024 року
  До майбутніх журналістів завітав секретар Національної спілки журналістів України, медіатренер, громадський діяч, керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв.

  В аудиторії зібралися студенти-журналісти усіх курсів, аби поповнити свою скарбничку професійних знань та навичок з професії.

  Віталій Голубєв провів лекцію на тему «Ефективність і відповідальність у соцмережах», розповідаючи про розважливість вибору споживаного контенту, вплив соціальних мереж на людей та способи мінімізувати інтернет-споживання в повсякденному житті.

  Були висвітлені й дослідження, серед яких Гарвардське дослідження розвитку дорослих та дослідження Техаського університету з головним питанням: скільки гігабайт здатен вмістити людський мозок?

  Запрошений журналіст поділився своїми лайфхаками, які допомагають робити життя вільним від напливу зайвої інформації. Віталій Голубєв розповів про кібератаки, маніпуляції та пропаганду, а також про те, як цьому протидіяти.

  Потім студенти мали змогу поставити запитання, які виникли під час зустрічі, а гість залюбки відповів на них, поділившись власним досвідом. Наприкінці зустрічі медіатренер презентував власну книгу під назвою «Ефективність у соцмережах» та подарував примірник університету, а на згадку про прижмну та корисну зустріч зробили спільне фото.

Дякуємо  Віталію  Голубєву за можливість отримати новий досвід!


Карина Конончук, Вероніка Пушенко (фото),
студентки 1 курсу спеціальності "Журналістика" 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook