Співробітники кафедри взяли участь у роботі Першої міжнародної конференції з передових мережевих технологій і обчислювального інтелекту (ICANTCI 2024)

6 квітня 2024 року

   Професору кафедри комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки Валерію ЛАХНО випала честь виступити на Першій міжнародній конференції з передових мережевих технологій і обчислювального інтелекту (ICANTCI 2024), яка відбулася 5-6 квітня 2024 року (https://ca.chitkara.edu.in/icantci2024/).

   Ця конференція є важливою платформою для обміну ідеями та досліджень у сфері передових мережевих технологій та обчислювального інтелекту, залучаючи провідних вчених та фахівців з усього світу. Валерій ЛАХНО разом із колегами представив своє дослідження «Selecting an Academic Cloud Scheme Based on the Investment Model of a Differential Game of Quality». Його робота отримала високу оцінку та зацікавила співробітників конференції своєю оригінальністю та практичним значенням.

    Участь у Першій міжнародній конференції з передових мережевих технологій і обчислювального інтелекту (ICANTCI 2024) дає можливість експертам з усього світу обмінюватися своїми знаннями та досвідом, а також сприяє встановленню нових зв'язків та співпраці науковців із різних країн.

Дмитро КАСАТКІН,
завідувач кафедри комп'ютерних систем,
мереж та кібербезпеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook