ВІДБУЛАСЬ КВІТНЕВА ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ АНАТОМІЇ, ГІСТОЛОГІЇ І ПАТОМОРФОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА В. Г. КАСЬЯНЕНКА БОКОТЬКА РОМАНА РОМАНОВИЧА

9 квітня 2024, 14:43
ФВМ НУБіП України

   Новий місяць квітня на факультеті ветеринарної медицини почався активно. Згідно графіку відкритих лекцій у весняному семестрі на факультеті ветеринарної медицини було прочитано лекцію доцентом кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Романом Романовичем Бокотьком.

   Відкрита лекція була прочитана онлайн на платформі Zoom 08 квітня 2024 року на 2 парі (початок о 10:10 год), доцентом кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, кандидатом ветеринарних наук Бокотьком Романом Романовичем з дисципліни «Анатомія свійських тварин» для студентів 1 курсу (1-4 груп) ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» на тему: «Апарат дихання. Онтогенез та філогенез органів дихання».
   Адреса посилання: https://us05web.zoom.us/j/84749478243?pwd=bnU1eStKNlJZMURXVjJ0citBRDhBQT09

   Було представлено для обговорення органи дихання у світлі їх розвитку і функції. Органи водяного та повітряного дихання у хребетних. Загальний принцип будови та функції органів дихання свійських тварин. Онтогенез і філогенез органів дихання.

   Лекція проводилася за використанням презентації електронного навчального курсу вказаної вище дисципліни.
   Згідно з положенням, перед лекцією було розміщено інформацію щодо відкритої лекції на сайті факультету ветеринарної медицини: тему, місце та час проведення лекції.
   Після проведення лекції відбулося обговорення результатів на засіданні кафедри та на платформі Zoom, де було проаналізовано відкриту лекцію, зроблені вагомі зауваження для подальшого виправлення.

   Головним побажанням студентів було збільшити кількість відеоматеріалів, схем, фотоматеріалів у прочитаній лекції.

Доцентом кафедри анатомії, гістології
і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Микола Стегней

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook