І кожен фініш - це по суті старт: атестаційний екзамен зі спеціальності 075 "Маркетинг" студентами заочної форми навчання успішно складено

7 квітня 2024 року

      Логічним процесом завершення навчання для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 075 «Маркетинг» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України є складання атестаційного екзамену. Атестаційний екзамен – це підсумковий контроль результатів навчання здобувача вищої освіти, які він повинен продемонструвати для підтвердження набуття ним компетентностей, визначених стандартом вищої освіти та освітньою програмою.

      Саме 4 квітня 2024 року студенти факультету аграрного менеджменту спеціальності 075 Маркетинг заочної форми навчання складали атестаційний екзамен.
     На підставі «Положення про екзаменаційні комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» і рішення вченої ради НУБіП України для проведення студентам першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» заочної форми навчання була створена та затвержена наказом ректора № 187 «З» від 11. 03.2024р. екзаменаційна комісія у складі: голова комісії - Балановська Тетяна Іванівна - завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, професор; члени комісії - Гальчинська Юлія Миколаївна – професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Барилович Олена Михайлівна - доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Нагорна Олена Вікторівна - доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Кальковська Ірина Олегівна – секретар комісії, асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

    Відкрила роботу комісії заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Федорівна Карпенко, яка ознайомила присутніх з наказом ректора щодо створення екзаменаційної комісії та побажала успішного складання підсумкової атестації.

      Атестаційний екзамен відбувався на базі навчальної платформи E-Learn та при присутності студентів у онлайн конференції за допомогою додатка Zoom, проте екзаменаційна комісія працювала у очному форматі. Випускники приступили до написання екзаменаційної роботи, яка складалася із тестових питань та двох задач.

     За результатами написано атестаційного екзамену зі спеціальності 075 «Маркетинг» студенти отримали позитивні результати, з яких 12,5 % серед студентів отримали оцінку «відмінно», 87,5 % написали екзамен на оцінку «добре».

 

     Щиро вітаємо студентів з успішним написанням атестаційного екзамену та чекаємо всіх на врученні дипломів бакалавра, який заплановано на 26 квітня.


Олена НАГОРНА
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook