Підписано договір про співпрацю з приватним підприємством «Агрофірма «Мета»

22 березня 2024 року

     Важливою складовою процесу підготовки сучасних фахівців з маркетингу є отримання практичного досвіду в умовах виробничого підприємства. За ініціативи завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професора Валерія Бондаренка підписано договір про співпрацю між НУБіП України та приватним підприємством «Агрофірма «Мета», що розташоване у с. Вишнівка Прилуцького району Чернігівської області, спеціалізується на виробництві зернових культур і продукції тваринництва (зокрема, молокопродуктів).

    Метою співпраці є забезпечення високої якості підготовки здобувачів вищої освіти на основі об’єднання інтелектуального, наукового та ресурсного потенціалу сторін. Основними напрямками співпраці є:

  • розвиток інфраструктури науково-освітньої діяльності;

  • проходження виробничої та переддипломної практик студентами спеціальності маркетинг на базі підприємства;

  • перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців підприємства з профільних напрямів у галузі сучасних і перспективних технологій;

  • проведення науково-дослідних робіт сторонами;

  • створення необхідних умов для реалізації спільних науково-технічних інноваційних проєктів;

  • проведення спільних науково-технічних заходів (семінарів, конференцій, вебінарів) з пріоритетних напрямів;

  • співпраця в підготовці дисертаційних досліджень здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.

 

     Також згідно укладеного договору передбачено й інші форми співпраці, спрямовані на удосконалення освітнього процесу в університеті. Зокрема, це залучення провідних фахівців підприємства як стейкхолдерів до проведення відкритих занять, обговорення освітньо-професійних програм, роботи в екзаменаційних комісіях, участі в організації та проведення студентських олімпіад, конкурсів, фахових семінарів, вебінарів, тренінгів.

     Співпраця приватного підприємства «Агрофірма «Мета» з НУБіП України – це взаємна зацікавленість, що посилить підвищення якості підготовки фахівців. Також це процес інтеграції між наукою, освітою та практичним використанням знань, взаємовигідного поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи, задоволення потреб і запитів сторін.

     Договір підписали: завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Валерій БОНДАРЕНКО та директорка приватного підприємства «Агрофірма «Мета» Алла ГРИЩЕНКО.


Алла Рябчик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook