Забезпечення якості навчального процесу в дії

20 березня 2024 року
   19 березня відбулося відкрите лекційне заняття в.о. завідувача кафедри фінансів Наталії ШВЕЦЬ в рамках викладання дисципліни «Дослідження глобальних проблем управління фінансів» для здобувачів 3-го освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
   Лекційне заняття було присвячено актуальній темі проблематики дослідження глобальних проблем управління фінансами, а саме світовому фінансовому ринку, зокрема теоретичним засадам і теоріям розвитку світового фінансового ринку, провідним драйверам впливу глобальних трансформаційних викликів на його розвиток та механізму його регулювання.
     В ході лекційного заняття була проведена наукова дискусія лектора зі здобувачами щодо діалектики фінансово-економічних дисбалансів між Україною та Європою та їх впливу на процес входження України в європейський фінансовий простір. Результати дискусії дозволили сформувати наукове підґрунтя щодо необхідності формування дієвих інструментів подолання існуючих фінансово-економічних дисбалансів на шляху глобальних фінансових трансформацій в Україні.
     За результатами відкритого лекційного заняття було проведено анкетування науково-педагогічних працівників та здобувачів, результати якого засвідчили високий професійно-методичний рівень проведеного заняття.
 
Оксана СТОРОЖЕНКО,
доцент кафедри фінансів

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook