Ph.D. Засідання науково-методичної ради гарантів: нагальні питання проходження акредитаційних експертиз

19 березня 2024 року
  Під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші 18 березня у змішаному форматі відбулося чергове засідання науково-методичної ради гарантів Ph.D.

  Сергій Миколайович привітав членів ради та окреслив пріоритетні напрямки роботи у сфері забезпечення якості вищої освіти. Проректор наголосив на важливості успішного проходження акредитаційних експертиз освітньо-наукових програм та закликав гарантів до активної співпраці під час підготовки до постакредитаційного моніторингу.
  Відповідно до порядку денного гарант ОНП «Історія України» Василь Васильович Стрілець доповів про підсумки проходження акредитації, окреслив сильні сторони освітньо-наукової програми, а також відмітив активну участь учасників відкритої зустрічі під час минуло тижневого онлайн візиту експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

  Разом із гарантами ОНП, завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко обговорив готовність до завантаження відомостей самооцінювання чотирьох ОНП Ph.D. (впродовж березня поточного року) згідно затвердженого графіка Нацагентства. Гаранти освітньо-наукових програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» доповіли про особливості підготовки відомостей самооцінювання для проходження акредитації за скороченою процедурою. Завідувач аспірантури також закликав гарантів долучитися до обговорення змін до локальних нормативних документів, пов’язаних з нормами чинного законодавства.
  Також до обговорення долучилася заступниця завідувача відділу аспірантури Надія Віталіївна Міняйло, яка наголосила на важливості своєчасного подання звітності до відділу аспірантури, а також нагадала гарантам ОНП Ph.D. про важливість надання представників від факультетів до оновленого складу Ради аспірантів.

  Засідання науково-методичної ради гарантів відіграє важливе значення під час забезпечення якісної підготовки здобувачів ступеня доктора філософії в НУБіП України. Завдяки об’єднанню зусиль наукової спільноти ми маємо можливість створити гідні умови навчання, а також сприяти розвитку критичного мислення та аналітичних навичок аспірантів НУБіП.

Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури

Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook