Гостьова лекція проєкту "Агрокебети" у відкритому форматі: "Фактори формування врожаю сої"
Дізнайтесь з нами що ж любить і чого не любить соя?
В наступний четвер відбудеться ще одна захоплива відкрита лекція в Агрокебетах, і ми щиро запрошуємо всіх студентів, викладачів та всіх зацікавлених у даній темі приєднатися на нашу зустріч.
Продовжуємо наш цикл лекцій разом з Володимиром Мірненко, досвідченим бренд-менеджером у компанії «PÖTTINGER UKRAINE»
Тема лекції: «Фактори формування врожаю сої?»
Зміст:
Особливості посіву сої
Порівняння точного з суцільним
Соя в сівозміні
Система обробітку під сою
Система живлення сої
Ціль лекції:
Середня врожайність сої за останні 20 років зросла на 77%. Коли ми говоримо про АЖ 77%, то розпирає гордість. А коли згадуємо, що це зростання з 1,3 до 2,3 т/га, то вже і гордитись нічим. Разом з тим, в окремі роки окремі підприємства отримують врожайність понад 5 т/га. Що ж любить і чого не любить соя?
Не пропустіть чудову нагоду дізнатися нове та взяти участь у цікавій дискусії!
Дата: 14.03.2024, час: 9:30
Місце: Zoom
Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова:
https://forms.gle/j2hZQhyrNwcP1NCZA