Співчуваємо з приводу загибелі захисника України – випускника факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслана ІВАНЕНКА

13 березня 2024 року

Руслан Федорович ІВАНЕНКО
12.11.1995 р. – 04.03.2024 р.


  Руслан Іваненко народився в селі Перемога на Вінничині. Вступив до Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультет тваринництва та водних біоресурсів у 2013 році, здобував освіту за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Під час навчання в університеті був старостою групи, мав активну життєву і громадську позицію, завжди був ініціативним, рішучим, старанним і наполегливим. Освітній ступінь бакалавра та кваліфікацію технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва Руслан Федорович здобув у 2017 році, після цього продовжив навчання в магістратурі нашого Університету, яку успішно закінчив у 2018 році.
  Руслан з дитинства захоплювався історією рідного краю, займався просвітництвом, дуже любив природу і свою землю, був патріотом України. Навчаючись в університеті, Руслан Федорович брав активну участь в діяльності факультету, займався спортом, організовував різні заходи, був епіцентрі виру життя. Для одногрупників, колег-студентів Руслан завжди був відданим другом, підтримував і допомагав усім, хто цього потребував, мав добре і щире серце, глибоку і відкриту душу. Його життєва, громадська позиція, ставлення до Батьківщини, рідного краю були прикладом для багатьох людей.

  З початком повномасштабного воєнного вторгнення в Україну Руслан Федорович добровільно вступив до лав Збройних Сил України, оскільки завжди вважав своїм обов’язком захищати рідну землю. 04 березня 2024 року солдат Руслан Іваненко героїчно загинув на Донеччинні в бою за Батьківщину, віддавши своє життя за її незалежність, свободу і світле майбутнє нових поколінь.

  Колектив університету глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям.


  Схиляємо голови перед Героєм! 
Вічна пам’ять!

 

Ректорат, профспілкова організація,
колектив факультету
тваринництва та водних біоресурсів 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook