Співчуваємо з приводу загибелі захисника України – випускника факультету тваринництва та водних біоресурсів Романа АЛІЄВА

8 березня 2024 року

 У російсько-українській війні загинув випускник факультету тваринництва та водних біоресурсів

Роман Романович АЛІЄВ

  Роман Романович народився 30.12.1997 р. У 2016 році закінчив Немішаївський агротехнічний коледж. У цьому ж році вступив до Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультет тваринництва та водних біоресурсів, де успішно навчався за спеціальність 207 – «Водні біоресурси та аквакультура». У 2019 році завершив навчання в нашому університеті, здобув освітній ступінь бакалавра та кваліфікацію технолога з виробництва продукції аквакультури.


  У лавах Збройних Сил України на посаді старшого солдата Роман Алієв ніс військову службу в 49-тому окремому стрілецькому батальйоні «Карпатська Січ» ім. О. Куцина, був оператором-радіотелефоністом відділення радіоелектронної розвідки взводу технічних засобів розвідки розвідувальної роти.

  02 березня 2024 року, мужньо захищаючи Батьківщину на Лиманському напрямку фронту, Роман Алієв загинув, віддавши життя за свободу і незалежність України.

Колектив університету глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює найщиріші співчуття рідним, близьким та друзям.
Вічна пам’ять і слава Герою України!

 


Ректорат, профспілкова організація,
колектив факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook