Обговорення освітньої програми кафедри інформаційних систем і технологій

26 лютого 2024 року

Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти. Це відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти, враховує кращі вітчизняні та світові практики.
Ключовим завданням такої реформи є залучення зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів до розроблення освітніх програм.
В розрізі виконання зазначених реформ на кафедрі інформаційних систем та технологій відбулось засідання присвячене внесенню змін та доповнень в освітні програми та обговорення результатів анкетування студентів факультету інформаційних технологій.
З метою вдосконалення освітніх програм, проведено громадське обговорення проектів освітніх програм, які плануються ввести в дію з 1 вересня 2024 р., та отримано ряд зауважень та пропозицій. Зокрема проведено обговорення проектів освітніх програм за участі здобувачів вищої освіти.
За результатами обговорення освітньо-професійних програм із здобувачами вищої освіти було отримано наступні результати (1-3 курс), зокрема 3 курс 

 

Було проаналізовано рекомендації, побажання, враження від організації дистанційного навчання та надані пропозиції щодо оновлення освітньої програми. Досліджено внесені при анкетуванні побажання щодо вибіркової складової освітньої програми та особисті враження (позитивні чи негативні) від вивчення фахових обов'язкових чи вибіркових дисциплін.
Більш детально з результатами анкетування можна ознайомитись для першого курсу, для другого курсу, для третього курсу.

 

Вікторія Смолій
гарант освітньої програми
126 Інформаційні системи та технології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook