День відкритих дверей у Немішаївському фаховому коледжі

19 лютого 2024 року
  17 лютого 2024 року на території Немішаївського фахового коледжу гамірно, незважаючи на вихідний, адже на День відкритих дверей завітали майбутні абітурієнти.

  День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок для випускників шкіл щодо прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме їхнє професійне майбутнє.
  До цієї події ретельно готувався весь колектив та студенти. Захід організовано в режимі онлайн і офлайн для зручності абітурієнтів. Присутнім гостям була запропонована цікава насичена програма.

  Офіційну частину заходу розпочав директор Володимир Ілліч Альохін, розповівши гостям про досягнення та славну історію коледжу. Відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Петрівна Лукерченко розповіла про особливості цьогорічної вступної кампанії-2024.

  До коледжу завітали понад 130 учасників заходу, онлайн доєдналися 70 слухачів. Гості Коледжу мали чудову нагоду ознайомитись з роботою відділень, їх матеріально-технічною базою, відвідати майстер-класи, пригоститись смаколиками у їдальні та відчути себе частиною дружньої колежанської родини.

  Сподіваємося, що сьогоднішній День відкритих дверей допоміг майбутнім абітурієнтам остаточно визначитися із спеціальністю та переконав обрати для навчання саме Немішаївський фаховий коледж. Головне, щоб ми всі мали можливість жити, працювати і навчатися під мирним небом України!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити подібні заходи!
Слава Україні!

 

 Олена Кищук


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook