Плідна праця та співпраця...

3 лютого 2024, 7:46

           3 лютого 2024 року представники кафедри бджільництва відвідали місто Черкаси,   першу Всеукраїнську виставку бджільництва у цьому славетному місті.

       За ініціативи та під керівництвом директора кооперативу “Павік” Юрія Михайловича Гуслія дійство відбулося на високому професійному рівні. Не зважаючи на буремні реалії життя виробники, реалізатори, працівники освіти з бджільництва та усі небайдужі до бджіл мали змогу представити зразки своєї продукції, обладнання по догляду за бджолами та виробництву продукції бджільництва.

 
 
 
 У павільйоні панувала жвава атмосфера обговорення, ознайомлення з представленим обладнанням.
 
 
На завершення виставки професор Микола Повозніков отримав від Юрія Михайловича подяку кафедрі бджільництва за плідну співпрацю та підтримку.
 
  
Колектив кафедри у складі: студента, майстра виробничого навчання, асистента, доцента та професора, ретельно ознайомився з представленим інвентарем, обладнанням та лініями по виробництву продукції бджільництва, щоб потім конструктивно донести інформацію до студента та висвітлити на заняттях сучасні технологічні підходи у галузі бджільництва.
Анастасія Видрик,
асистент кафедри бджільництва
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook