Члени гуртка на Ярмарці професій землевпорядника та геодезиста

6 жовтня 2023 року
  Для студентів факультету землевпорядкування відбулась захоплююча подія – Ярмарка професій землевпорядника та геодезиста. На робочий семінар, який проходив у змішаному форматі, завітали провідні роботодавці та професіонали у сфері геодезії та землеустрої – Ольга Лахматова, Оксана Сакаль, Олександр Королюк та Микола Скорик.

  Зі вступним словом виступив декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков. Тарас Олексійович привітав учасників та роботодавців, що доєднались до семінару та зазначив, що Ярмарка професій – це чудова можливість для здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» познайомитись з вимогами ринку праці та дізнатися про найновіші досягнення у галузі геодезії й землевпорядкування. Під час майстер-класів студенти дізнаються про можливості кар’єри, вивчають новітнє геодезичне обладнання та опановують практичні навички.

 Основою Ярмарки професій землевпорядника та геодезиста стали цікаві доповіді від видатних фахівців та роботодавців факультету землевпорядкування.

   Начальник управління сертифікації Держгеокадастру Ольга Лахматова розповіла про сучасні вимоги до підготовки інженерів-землевпорядників, а також поділилась досвідом та порадами щодо успішної кар’єри. Начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту НУБіП України Лідія Галайдюк доєдналась до онлайн-вітань та розповіла про вимоги сучасного ринку праці. Завідувач відділу експериментального проектування землекористування «Інноваційний центр» Оксана Сакаль ознайомила учасників з діяльністю Інституту землекористування та вимогами щодо кадрового забезпечення. Заступник директора ТОВ «Геолідер» Олександр Королюк детально розповів учасникам про зміни в земельному законодавстві. Досвідчений землевпорядник Микола Скорик поділився досвідом виконання нетипових проектів землеустрою.

  Ярмарка професій землевпорядника та геодезиста стала ключовим фактором удосконалення знань та практичних навичок студентів факультету землевпорядкування. Для сучасного ринку праці важливо не лише здобути академічну освіту, а також систематично дізнаватися про нові тенденції, технології та методи роботи. Завдяки активній участі студентів і зацікавленості роботодавців, Ярмарка професій стала місцем обміну знаннями й досвідом, що сприяє вдосконаленню галузі землевпорядкування й геодезії в Україні.


Ольга Пронь,

студентка факультету землевпорядкування
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook