МАЙБУТНІ ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ (РhD) РОЗШИРЮЮТЬ МІЖНАРОДНІ ГОРИЗОНТИ

5 грудня 2023 року
Сучасні здобувачі вищої освіти наукового ступеня доктор філософії (РhD) в рамках реалізації своїх наукових розробок, пошуку інноваційних ідей та шляхів розв’язання поставлених завдань повинні постійно контактувати з міжнародними науковими, практичними організаціями. Адже, це отримання нового досвіду, що дозволяє аспірантам зазирнути до інших лабораторій, університетів чи дослідницьких установ, де вони можуть вивчати нові методи, техніки та підходи до своєї роботи.
Під час подібних зустрічей аспіранти можуть знайти нових колег і співробітників, що спонукає до майбутньої співпраці та широких можливостей. Візити до  інших країн надають можливість аспірантам вивчати нову культуру та спосіб життя, що може бути корисним для їх особистісного розвитку.
Здобувач вищої освіти наукового ступеня доктор філософії (РhD) ІІ курсу кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Глухенький Сергій відвідав міжнародну виставку сучасного аграрного обладнання – Agritechnica-2023 у Ганновері, Німеччина. Відповідно експозиції виставки та напрямків її роботи можна сформувати основні аспекти сучасного аграрного сектору: у майбутньому важливим буде забезпечити зростання продуктивності, знижуючи витрати та інтенсивність використання ресурсів, одночасно захищаючи навколишнє середовище та природу. Agritechnicaпрезентувала ідеї, що втілюють в життя зелену продуктивність, стале виробництво на агропідприємствах.
 
   
 
В рамках виставки Agritechnica було представлено 2600 експонентів з 53 країн світу, 400000 відвідувачів-фахівців з усього світу та 140000 іноземних відвідувачів-фахівців, 23 павільйони + відкрита виставкова площа, а також відмічено, що 90% відвідувачів використовують Agritechnica для планування інвестицій.
Отже, подібні заходи та участь в них майбутніх науковців є потужним доробком в їх індивідуальних аспектах підготовки в рамках освітніх програм.
 
 
 
    
 
 
Вадим Лихач,
завідувач кафедри технологій

у птахівництві, свинарстві та вівчарстві 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook