Команда механіко-технологічного факультету здобула ІІ місце у змаганнях з гирьового спорту

19 листопада 2023, 21:00
   5 листопада у залі важкої атлетики і гирьового спорту навчального корпусу № 9 відбулися змагання 67-ї Спартакіади студентів НУБіП України з гирьового спорту. У змаганнях взяло участь 60 студентів, серед яких 4 дівчини. Студенти виконували вправу ривок. Дівчата з гирею 12 кг, а хлопці – 16 кг. 
   Хлопці змагалися у п’ятьох вагових категоріях: 61 кг, до 68 кг, до 78 кг, до 85 кг і +85 кг. Найбільше учасників було у ваговій категорії +85 кг – 19 чоловік. Переможцями в особистих першостях стали: Фатуєв Ілля (механіко-технологічний ф-т), Марченко Роман (гуманітарно-педагогічний ф-т), Косенко Ярослав (гуманітарно-педагогічний ф-т), Кульківський Володимир (гуманітарно-педагогічний ф-т), Кривець Анатолій (гуманітарно-педагогічний ф-т).

   За підсумками змагань у командній першості переможцем змагань став гуманітарно-педагогічний факультет, друге місце посів механіко-технологічний факультет, третє – факультет ветеринарної медицини.

Вітаємо команду спортсменів нашого факультету з ІІ місцем у змаганнях з гирьового спорту. Потужні хлопці, продемонстрували майстерність, витримку і стійкість. МОЛОДЦІ!
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook