Успіх наших студентів на Кубку України з Таеквон-До ІТФ

15 листопада 2023 року
  09 листопада 2023 року виповнилася 105 річниця від дня народження засновника корейського бойового мистецтва та першого президента Міжнародної Федерації Таеквон-До (ІТФ) генерала ЧОЙ ХОНГ ХІ. Святкування такої визначної події співпало з проведенням Кубку України з Таеквон-До (ІТФ), що пройшов з 09 по 12 листопада у місті Черкаси.
  Понад 600 спортсменів із 20 регіонів України зібралися в цьому місті позмагатися за можливість потрапити до складу національної збірної, щоб відстоювати честь України на міжнародних змаганнях у 2024 році. На урочистому відкритті змагань учасників вітав  Голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець та начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Іван Солодкий.
 
  Студент гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Фізична культура і спорт» Даніїл Дяченко взяв участь у змаганнях серед чоловіків віком 18+ у трьох видах програми. Даніїл виборов дві золоті нагороди у катигорії «спаринг» і «силовий тест» та став бронзовим призером у категорії «туль».
 

Вітаємо Даніїла Дяченка із вдалим виступом!

 
 
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook