Участь НПП та здобувачів вищої освіти факультету енергетики та електротехніки у Міжнародній виставці «Енергетика в промисловості - 2023»

23 жовтня 2023 року

1Нові можливості для інноваційного розвитку української енергетики продемонструвала Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2023», яка відбулась 17-19 жовтня 2023 року у Міжнародному Виставковому Центрі в місті Києві. Свою історію виставка розпочала в 2003 році, коли в Києві проходила Виконавча асамблея Всесвітньої енергетичної ради, зібравши в МВЦ 344 делегати з 65 країн світу.

23Сьогодні виставка має статус найбільшої галузевої події, головного місця зустрічі інженерної та енергетичної еліти і всього професійного співтовариства України та інших країн світу. Щорічно Міжнародний виставковий центр приймає численну професійну аудиторію: керівників енергогенеруючих, електромережних, енергопостачальних компаній, провідних виробників високотехнологічної продукції, вчених, експертів, фахівців підприємств різних галузей промисловості та інфраструктурних об'єктів, фінансистів та інвесторів.

45Відвідати дану виставку та долучитись до обговорення питань в сфері електроенергетики мали змогу науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти факультету енергетики та електротехніки, зокрема професор кафедри  енергетики і автоматики, д.т.н., проф. Володимир Козирський, декан факультету енергетики та електротехніки, к.т.н, доц. Василь Бунько та студент ІІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Михайло Ільків.

На виставці було представлено широкий спектр енергетичного та електротехнічного обладнання для енергетичної та промислової інфраструктури, зокрема атомні реактори, промислові електрогенератори та електродвигуни, силові та розподільні трансформатори, високовольтне комутаційне обладнання, струмообмежувальні та шунтуючі реактори, вимірювальне обладнання, комплектні трансформаторні підстанції, комплектні розподільні пристрої, резервні джерела електроенергії підстанцій та багато іншого.

67

Багато різних компаній, котрі працюють у енергетичній галузі, а також виробників енергетичного обладнання та всі зацікавлені особи долучились до участі у Міжнародній виставці «Енергетика в промисловості 2023. Учасники виставки також мали змогу обговорити питання в першу чергу щодо відбудови енергетичної інфраструктури України, поділитись своїми думками, досвідом та реалізацією проєктів щодо інженерно-технічних рішень в електроенергетичній сфері.

Варто зазначити, що участь викладачів в даному заході дасть можливість поділитись зі здобувачами вищої освіти сучасними технологіями та інноваційними рішеннями в галузі електричної інженерії, знаходити новий підхід до оновлення змісту освітніх компонентів, а також використовувати інформаційно-презентаційні матеріали під час викладання фахових дисциплін у підготовці здобувачів вищої освіти зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

 Василь Бунько,

декан факультету енергетики та електротехніки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook