Фестиваль «Школа українського республіканця » 2023

19 жовтня 2023 року

Відкриття фестивалю "Аграрна Республіка" в Національному університеті біоресурсів і природокористування України  в 2023 році було неймовірною подією, яка об'єднала студентів різних факультетів та спрямувала їх енергію на інтелектуальний розвиток та благодійність.

За три дні фестивалю, що розпочався 6 жовтня 2023 року, студенти брали участь в широкому спектрі спортивних і інтелектуальних змагань. В спортивних конкурсах були представлені такі види: настільний теніс, футбол, баскетбол, пенальті, скакалка, присідання, шашки, силові естафети, кіберзмагання та стрільба.

Крім того, проводилися інтелектуальні змагання, такі як конкурси "Еліас", "ЗНО", "Qviz" та створення Start-up для університету. Ці змагання стимулювали розвиток розумових і креативних здібностей студентів, а також виховували командний дух.

Особливе визнання отримує команда "АгроЗалежні" що здобула перемогу за 2 місце в фестивалі „Школа українського республіканця ”.

Важливою частиною фестивалю була благодійна діяльність, метою якої було  придбання автомобіля для випускниці факультету землевпорядкування та колишнього начальника відділу ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Катерини Довгань, яка зараз виконує завдання в зоні бойових дій.

Студенти та учасники фестивалю проявили великодушність і підтримку, допомагаючи зібрати необхідні кошти для цієї благородної справи. Це свідчить про згуртованість та солідарність університетського співтовариства.

На фестивалі було зібрано понад 30 тис гривень на пікап для Каті Довгань.

Безпосередньо учасники команди «АгроЗалежні» зробили благодійний донат у розмірі 6000 грн.

Фестиваль "Аграрна Республіка" в НУБіП відображає важливий аспект університетського життя, де освіта поєднується з культурним обміном, активною громадською позицією та розвитком ідентичності студентів. Він створює можливості для молоді зробити свій внесок у майбутнє України та зрозуміти свою роль у суспільстві.

Проведення тренінгів з тактичної медицини та сексології під час фестивалю відкрило нові можливості для республіканців. Знання з таких сфер будуть корисними у повсякденному житті, допомагаючи підтримувати здоров'я та розвивати свідомий підхід до медичних питань та власної сексуальної освіти.

Висловлюєму подяку організаторам фестивалю "Аграрна Республіка" Роману Шутенку - президенту Республіки, якому вдалося створити незабутню подію, яка об'єднала студентське співтовариство, Олександру Вертелецькому, голові внутрішнього порядку, який допоміг забезпечити порядок та безпеку під час фестивалю, а Максим Гречанюк, міністр інновацій, зробив фестиваль ще цікавішим і різноманітнішим.

Також хочемо згадати організаторів фестивалю- включаючи Альону Нагачевську, Олександра Зайця, Гліба Баженова, Олександра Дєманова, Дмитра Матвійчука, Ксенію Кишиченко, Владислава Мелешка та інших , які заслуговують на подяку за їхній вклад у створення цієї незабутньої події, яка об'єднала студентське співтовариство та зробила Україну кращою країною завдяки активній участі молоді.

Фестиваль "Аграрна Республіка" став важливою частиною університетського життя та свідчить про прагнення студентів до досягнень та соціальної відповідальності. Ця подія надихає і мотивує молодь долати виклики та долати обмеження на шляху до досягнення власного потенціалу.

Максим Середюк,

Учасник команди «АгроЗалежні»

Любов  Тхорик,

Учасниця команди «АгроЗалежні»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook