Магістри-міжнародники заочної форми навчання склали залік із виробничої практики

5 жовтня 2023 року

З 26 по 30 вересня 2023 року проходила виробнича практика магістрів заочної форми навчання спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Базами виробничої практики стали навчально-науковий центр міжнародної діяльності НУБіП України, Департамент міжнародного співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського, Національна асоціація дорожників України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Франко-українська торгово-промислова палата, Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, Агродобробут, КП «Київтеплоенерго».
Показово, що більшість студентів виявили ініціативу й знайшли базу проходження практики самостійно.
4 жовтня 2023 року пройшов залік за результатами проходження виробничої практики. Залік приймала комісія, створена на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук. До її складу ввійшли – керівник практики від кафедри О.М. Любовець, в.о. завідувача кафедри В.О. Хвіст, куратор групи С.К. Асатуров.

Кожен студент у короткій доповіді прозвітував про власне проходження виробничої практики. У своїх виступах студенти описали сферу діяльності тих установ, в яких вони проходили практику, акцентуючи увагу на міжнародній діяльності; розповіли про виконання завдань, поставлених керівниками від баз практики; поділилися своїми враженнями від практичної діяльності та озвучили вдосконалені в результаті проходження практики навички та знання. Значна увага була приділена результатам роботи над магістерською роботою. За потреби члени комісії ставили питання з метою уточнення окремих аспектів діяльності студентів.
Хочеться відзначити активність і відповідальність всіх студентів групи. На основі виступів та наданої звітної документації всі отримали найвищий бал – відмінно (90 балів).

 

 

Олена Любовець,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook