Студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» вітає нових учасників

2 жовтня 2023 року

Студентський науковий гурток є організаційною структурою, яка об'єднує студентів зі спільними науковими інтересами задля сприяння їх розвитку, напрацювання навичок комунікації та критичного мислення, стимулювання дослідницького потенціалу. Участь у такій організації надає студентам можливість розширити свої знання, отримати практичні навички дослідницької роботи, а також взаємодіяти з однодумцями та профільними фахівцями. Учасникам гуртків пропонуються різноманітні дослідницькі проекти, їх запрошують до участі у наукових конференціях та семінарах, допомагають у написанні студентських наукових робіт чи підготовці презентацій та виступів на конкурсах.

 

Основною метою наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» також є залучення студентів до проведення науково-дослідної діяльності, участі у наукових та бізнес-проектах, науково-практичних заходах та конкурсах, створення умов для творчого зростання у процесі навчання і оволодіння фахом для майбутньої професійної діяльності та кар’єрного росту. Про це, представляючи гурток, студентам, які нещодавно поступили на навчання за магістерською програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», а також студентам професійно-орієнтованої групи 3 курсу 4 групи спеціальності «Менеджмент» повідомила одна із його співкерівників – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Валеріївна Лобунець.

 

Тетяна Валеріївна зазначила, що діяльність студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» включає організацію гостьових лекцій та дискусійних зустрічей на актуальні наукові теми, проведення наукових заходів, воркшопів, які сприяють обміну знаннями та досвідом між студентами, написання наукових публікацій тощо. Участь у гуртку допоможе студентам розвинути їхні аналітичні, дослідницькі та комунікативні навички, а також виявити власні сильні сторони та інтереси в конкретній науковій чи практичній сфері.

 

Студентам було представлено співкерівників та старосту гуртка, продемонстровано звіт про його діяльність за 2022-2023 навчальний рік та озвучено проект плану на поточний рік. Також вони отримали запрошення взяти участь у VII Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агрогропродовольчого сектору», яка відбудеться 16-17 листопада 2023 року на базі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

Після презентації роботи гуртка «Менеджмент і сьогодення» студенти виразили бажання стати його учасниками, поглиблювати свої знання, відкривати нові горизонти та набувати досвіду для своєї майбутньої кар'єри.

 

Тетяна АРТЮХ,
співкерівник гуртка «Менеджмент і сьогодення»,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook