Участь в робочому засіданні в рамках проєкту "Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України"

26 вересня 2023 року
онлайн

26 вересня 2023 р. відбулось робоче засідання групи з управління проєктом "Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України" UKR 21-01, до складу якої входить в.о. завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олена КОВТУН.

З вітальним словом виступили Олена ШИКОВА, МОН України та Максим КОБЗИСТИЙ, Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Було презентовано звіт за результатами проєктної роботи в період 12/2022-09/2023.

За звітний період було проведено низку практичних заходів, які були досить корисними як для викладачів коледжів, так і для студентів.

Означено умови, яких наразі перебуває система української освіти та зміни, які відбуваються з огляду на агресію росії. Ця ситуація потребує щотижневого коригування плану діяльності в рамках проєкту FABU а також певних кадрових рішень.

В рамках засідання також було обговорено та уточнено концепцію моніторингу проєкту. До активного обговорення основних завдань проєкту та планів на перспективу долучилась Тетяна ІЩЕНКО, директор НМЦ фахової вищої та передвищої освіти МОН України.

Проаналізовано також правові основи роботи аграрних коледжів та план роботи на 4 квартал 2023 р. та 1 квартал 2024 р. Також було презентовано розроблений посібник для самостійного навчання під час проведення фахової практики та програми технологічної практики.

Олена Ковтун, в.о.зав.кафедри адміністративного

менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook