Сучасне розуміння якості і безпечності харчової продукції

Саме така актуальна тематика була обговорена 26.02.2015р. на заняттях з дисципліни «Якість, безпека, гігієна сільськогосподарської продукції» магістрів першого року навчання спеціальності «Якість, стандартизація, сертифікація» , д.б.н., професором Мельничуком С.Д.
Також в НУБіП на кафедру стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітали студенти інших ВУЗів м.Києва , які мріють навчатись в магістратурі саме за спеціальностю «Якість, стандартизація, сертифікація».
Доцент Архіпова Галина Іванівна розповіла про перспективність спеціальності на ринку праці, яка користується попитом не тільки в Україні, але й в європейських країнах, що підтверджує міжнародне співробітництво університету.
Бажаємо магістрам і майбутнім абітурієнтам НУБіП Україна пізнати всі секрети сучасних технологій і сучасного розуміння якості і безпечності харчової продукції.