Сучасне розуміння якості і безпечності харчової продукції

2 березня 2015 року
м. Киїа, НУБіП України

     Саме така актуальна тематика була обговорена 26.02.2015р. на заняттях з дисципліни «Якість, безпека, гігієна сільськогосподарської продукції» магістрів першого року навчання спеціальності «Якість, стандартизація, сертифікація» , д.б.н., професором Мельничуком С.Д.


     Також в НУБіП на кафедру стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітали студенти інших ВУЗів м.Києва , які мріють навчатись в магістратурі саме за спеціальностю «Якість, стандартизація, сертифікація».

     Доцент Архіпова Галина Іванівна розповіла про перспективність спеціальності на ринку праці, яка користується попитом не тільки в Україні, але й в європейських країнах, що підтверджує міжнародне співробітництво університету. 
 

Бажаємо магістрам і майбутнім абітурієнтам НУБіП Україна пізнати всі секрети сучасних технологій і сучасного розуміння якості і безпечності харчової продукції.

  Зав. кафедрою стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції ,
д.т.н.,професор Нестерова Л.О.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook