Ангеліна Сіренко – відкриває нові горизонти, обираючи динамічну спеціальність 242 «Туризм і рекреація»

31 липня 2023 року

     Ми запитали у абітурієнтки: «Чому саме Туризм і рекреація?», адже наразі туристична сфера України переживає складні часи, в країні йде війна і здавалось би розваги не на часі.

— Світові експерти стверджують, що після перемоги України над російською навалою очікується великий інтерес до нашої країни серед зарубіжних туристів. Вважаю, що і українці будуть раді по новому пізнати Батьківщину, тому роботи в даній галузі буде багато.
  Дана спеціальність відкриває для мене багато нових можливостей. Мені цікаво дізнатись, як саме працює індустрія гостинності. Туризм – це динамічна спеціальність, яка постійно змінюється та розвивається. На ній вивчають все те, що мені подобається: іноземні мови, психологію і лідерство. Мене цікавить можливість роботи в команді, участь у наукових та професійних заходах, що організовуються в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Я впевнена, що участь у цих видах діяльності допоможе мені на шляху до особистого зростання і розвитку моїх лідерських здібностей. Для фахівця з туризму важливо вміти спілкуватись з клієнтами, бути оратором та психологом одночасно. Звичайно цікаво дізнатись про фінанси та менеджмент туристичного підприємства. Протягом усього життя мені було цікаво дізнаватись про різні куточки нашої планети, в основному це відбувалось через перегляд різноманітні travel-шоу, через які я дізнавалась про особливості культури, звичок, одягу, фінансового стану інших країнах світу. Тепер сподіваюсь на нові знайомства та подорожі в реальному житті. Як майбутній фахівець у цій сфері, я повинна бути здатна аналізувати і вирішувати проблеми, з якими мені доведеться зустрітися. Весь цей багатогранний досвід планую отримати в процесі навчання. Це те, що допоможе мені стати професіоналом в сфері туризму.

  Коли я дізналася про освітню програму «Туризм» за спеціальністю «Туризм і рекреація» в НУБіП України у мене з’явилося бажання навчатися саме за цією програмою. Як я з’ясувала, на цій освітній програмі значну увагу приділяють розвитку у студентів саме практичних навичок, які є такими необхідними для створення власного бізнесу, який я планую відкрити у майбутньому. Тож, ознайомившись з інформацією про цю бакалаврську програму, я усвідомила, що вона є найкращою для мене.

  • Впевнені, що у майбутньому Ангеліна стане успішним професіоналом індустрії гостинності, а професорсько-викладацький склад кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України допоможе їй у цьому.

Розмову провела Олена Москвічова,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook