Михайло Сидоров обирає майбутню професію – лікар ветеринарної медицини

29 липня 2023 року
  Серед бажаючих навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини – учень 11 класу спеціалізованої школи №181 Михайло Сидоров.

  • Михайле, чому ви обрали для вступу Національний університет біоресурсів і природокористування України?

Я обрав НУБіП України саме тому, що він є потужним, сучасним і багатопрофільним закладом вищої освіти. Підготовка фахівців тут проводиться за бакалаврськими й магістерськими освітніми програмами. Чільне місце в освітньому процесі відводиться практичній підготовці. Університет постійно оновлює матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наповнює новими зразками та технологіями навчальні лабораторії, співпрацює з провідними роботодавцями, які дають можливість проходження виробничої практики на передових сучасних підприємствах.

  • Чому ви обрали спеціальність «Ветеринарна медицина»?

— Я з дитинства мрію бути ветеринарним лікарем. Розумію, що ця професія не легка. Вона потребує багато знань, терпіння, індивідуального підходу до кожного пацієнта. Людина, яка обрала цю професію має бути доброю, чуйною, терплячою й мати велику силу волі. Всі ці риси характеру притаманні мені, тому впевнений, що зробив правильний вибір.

  • Михайле, яке ваше враження від відвідування НУБіП України?

— Я отримав приємне враження після «Дня відкритих дверей» на факультеті ветеринарної медицини й дізнався багато нового про факультет і університет. На мій вибір вплинуло й те, що в освітньому процесі чільне місце відводиться практичній підготовці. Тупицька Ольга, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого, ознайомила мене з структурою НУБіП України та ветеринарного факультету, умовами й правилами прийому до університету, розповіла про спортивні й культурні заходи, які щорічно проводяться на території закладу. Окрему увагу Тупицька Ольга приділила особливостям вступної компанії 2023 року. Всі ці фактори я врахував, обираючи навчання в НУБіП України.

  • Які ваші очікування від навчання в університеті?

— Університет – це нові знайомства й враження, хвилювання перед сесією, спілкування з друзями, велика кількість домашніх завдань і життя в гуртожитку. Це те, що залишається у пам’яті й у серці назавжди. Розумію, що студентське життя буде насиченим щодня, про те так хочеться пізнати два відчуття: натхненне тріпотіння в серці перед вступом і щасливий сум під час випуску.

  • Михайле, дякуємо вам за гарні відповіді! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників факультету ветеринарної медицини НУБіП України!

Ольга Тупицька,
доцент кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook