Ростислав Горбатенко обирає спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та мріє навчатись в НУБіП

24 липня 2023 року
  • Добрий день, Ростиславе! Розкажіть нам, будь ласка, про себе.

— Цього року я закінчив Переяславський центр професійно-технічної освіти державний професійно-технічний навчальний заклад і здобув професію електромонтера з ремонту та обслуговування вторинної комутації та звя'зку. Під час навчання в училищі зарекомендував себе як відповідальний та старанний учень. Приймав активну участь у громадському та спортивному житті навчального закладу. Один з небагатьох випускників був нагороджений золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

  • Чому ви обрали саме НУБіП України? Чим приваблює факультет тваринництва та водних біоресурсів?

— Цього року був присутній на Дні відкритих дверей, дуже детально дізнався про всі факультети НУБіП та умови навчання. Окрім того, багато моїх знайомих вступило до цього університету та дуже задоволені умовами нвчання. НУБіП має гарну репутацію та займає високі позиції в рейтингу університетів України.

  • Чим Ви цікавитеся окрім навчання?

— Мені дуже подобається грати у футбол, тому маю надію продовжувати займатися своїм улюбленим видом спорту і в університеті, де для цього створено всі необхідні умови.

  • Які Ваші очікування від навчання та плани на майбутнє?

— Дуже хотілося б долучитися до великої студентської родини НУБіП України та приймати активну учась в житті факультету. Після закінчення навчання використати всі свої здобуті знання та вміння для розбудови нашої країни.

  • Щиро вдячна Ростиславу за розмову й бажаю вступити на факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України!


Розмову провела Наталія Свириденко,
доцент кафедри генетики, розведення
та біотехнології тварин

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook